logo

Verkochten panden

Deze woning is gelegen in een rustige zijstraat van de Koningin Astridlaan te Maldegem. Openbaar vervoer, school, winkels, apotheek, … bevinden zich allemaal op wandelafstand. De woning is voorzien van woonkamer, eetkamer, keuken, 3 ruime slaapkamers, badkamer met bad en inloopdouche, dressing en zolderruimte. De grote troef is de doorrijgarage van 40 m2. Er zijn twee automatische poorten voorzien. Verder is er CV op aardgas, dubbele beglazing, een boorput en werd het dak geïsoleerd.

Heeft u zich ook laten charmeren door deze woning? Plan dan snel uw bezoek in met Baptiste via het nummer 0472/42.79.04!

Troeven:
- Gunstige EPC
- 3 ruime slaapkamers
- instapklaar
- Enorm ruime garage met 2 automatische poorten
15:34 - 23/08/2021
Deze woning situeert zich te Oosteeklo op een zonnig perceel van 466 m2. Deze op te frissen woning beschikt over dubbele beglazing in PVC schrijnwerk. Verder is er een inpandige garage aanwezig. Wanneer men verder de woning betreedt komt men in de woonkamer, keuken, badkamer en drie ruime slaapkamers. De verwarming is op mazout met een recente mazouttank.

Wenst u deze woning te bezoeken? Neem dan vrijblijvend contact op via het nummer +32 472 42 79 04!

Troeven:
- Aangenaam perceel
- Nieuwe mazouttank
- Drie slaapkamers
- Inpandige garage
10:41 - 31/08/2021
Deze kwalitatieve halfopen nieuwbouwwoning is gelegen te Kleit op een perceel van 1462,68 m2. De woning dient nog verder afgewerkt te worden waardoor er op deze manier nog een eigen touch aan de woning gegeven kan worden. Volgende zaken dienen nog voorzien te worden door de kopers: keuken, vloeren, binnendeuren, badkamer, trappen, oprit en terras.
De woning is reeds voorzien van vloerverwarming zowel beneden als boven, uiteraard geïsoleerd naar de huidige normen, de elektriciteit wordt conform afgeleverd en de aansluiting van nutsvoorzieningen zullen ook voorzien zijn.
De woning is voorzien van inkom, gastentoilet, eetkamer, woonkamer, keuken, inpandige garage, 3 ruime slaapkamers, bergruimte en badkamer (douche, bad, dubbele lavabo en toilet). Mits het voorzien van een vaste trap kunnen er nog 2 ruime slaapkamers voorzien worden op de huidige zolderruimte. EPB dient nog opgesteld te worden.
Verkoop onder BTW-stelsel (21% btw = €385.990 inclusief BTW).

Op zoek naar een goed gelegen nieuwbouw met ruimte? Neem contact op via het nummer 0472/42.79.04 voor verdere info en een bezoek in te plannen.

Troeven:
- ruime halfopen bebouwing
- volgens de huidige isolatienormen
- ruim zonnig perceel
- voldoende parkeergelegenheid
- afwerken naar eigen voorkeur
11:56 - 16/07/2021
In deze gezellige gemeente Oosteeklo verscholen achter het groen bevindt zich dit recent (2016) duplex appartement met drie slaapkamers. Men komt binnen via de trap in de inkomhal met apart gastentoilet. Wanneer men verder de woning betreedt komt men in de woonkamer met eetkamer en open keuken. De keuken is voorzien van oven, vaatwas, inductiekookplaat, voldoende kastruimte en Franse frigo. Aansluitend aan de keuken is de berging voorzien waar er aansluiting is voor wasmachine en droogkast. Op ruim zuidwest-gericht terras. kan u genieten van een heerlijke aperitief. Betreedt men verder het appartement naar het bovenste verdiep komt men in de nachthal die toegang verleent tot drie ruime slaapkamers (1 met dressing), apart toilet en badkamer.

Overal is er uiteraard dubbele beglazing in PVC en aan de woonkamer zijn er buitenscreens voorzien. In de masterbedroom werd er twee jaar geleden airco geplaatst. Het volledig appartement beschikt over domotica.

Bij het appartement wordt er nog een gesloten garagebox meeverkocht voor €24.000.

Troeven:
- energiezuinig appartement
- ruime leefruimte
- gesloten garagebox
- voorzien van domotica
- perfect onderhouden & instapklaar
09:05 - 03/08/2021
UNIEKE PRIJSAANPASSING!!

Ruime, gerenoveerde woning.

Een inkomhal met ruim gastentoilet brengt u naar de woonruimte met ingebouwd haardvuur.
Aansluitend treft u de enorme leefkeuken met heel veel kastruimte en zicht op de tuin.
Op de benedenverdieping hebt u nog voldoende bergruimte en een wasplaats waar u makkelijk wasmachine, droogkast, koelkast, diepvriezer enzovoort kwijt kan.
In de badkamer vindt u een inloopdouche en het tweede toilet.

Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers en een derde toilet dat eventueel kan uitgebreid worden naar een tweede extra badkamer.

Op de tweede verdieping is de masterbedroom met mogelijkheid om een dressing te creëren.
Overal in de woning is er reeds dubbele beglazing aanwezig alsook rolluiken. De centrale verwarming ( in alle ruimtes ) werd nieuw geplaatst in 2019.
De elektriciteit is conform aan het AREI. (geldig tot 2044)

Een zonnige, onderhoudsvrije zuidwest gerichte tuin met 100% privacy en parkeermogelijheid maakt de woning compleet en instapklaar.

Deze woning is ook uitermate geschikt voor de investeerder. Met een gemiddeld NETTO huurrendement van meer of 3% is dit een ideale langetermijninvestering.

Plan nu zo snel mogelijk een afspraak in via het nummer 0472/42.79.04!
19:26 - 01/04/2021
Op wandelafstand van het centrum van Maldegem bevindt zich deze recente (2016) gerenoveerde woning. De woning bestaat uit drie ruime slaapkamers, voldoende bergruimte en woonkamer met open keuken. De kwalitatieve Dovy keuken beschikt over een inductiekookplaat, oven, microgolf, vaatwas, voldoende kastruimte, ... De badkamer is voorzien van een ligbad met douchemogelijkheden en lavabo. Overal is er dubbele beglazing in PVC, elektriciteit is conform, CV op aardgas (HR-ketel Buderus), Ventilatie C, regenput van 3000 liter, ...

De woning werd volledig gestript en volledig opnieuw heropgebouwd. Alle leidingen, riolering, elektriciteit, ... werden volledig nieuw geplaatst. De EPC geeft dan ook de energiezuinigheid van de woning weer met een energielabel van 138 kWh.

Wenst u een instapklare woning zonder zorgen? Neem dan nu contact op voor een bezoek!

Troeven:
- EPC 138
- Elektriciteit conform
- Alles werd volledig vernieuwd
- Wandelafstand centrum Maldegem
- 3 ruime slaapkamers
21:11 - 26/05/2021
Deze woning situeert zich te Oosteeklo op een zonnig perceel van 453 m2. Deze op te frissen woning beschikt over dubbele beglazing in PVC schrijnwerk. Wanneer men verder de woning betreedt komt men in de woonkamer, keuken, badkamer en 2 ruime slaapkamers. De verwarming is op mazout met een recente mazouttank. De woning beschikt over een ruime zolder.

Wenst u deze woning te bezoeken? Neem dan vrijblijvend contact op via het nummer +32 472 42 79 04!

Troeven:
- Aangenaam perceel
- Nieuwe mazouttank
- Parkeermogelijkheid
13:45 - 19/05/2021
Dit project wordt verkocht met goedgekeurde plannen voor de bouw van 4 appartementen en 4 autostaanplaatsen in het centrum van Sint-Laureins.

Wenst u meer info over het project? Neem dan contact op via het nummer +32 472 42 79 04!
16:07 - 29/03/2021
Deze rijwoning te Zwankendamme dient grondig gerenoveerd te worden. De gas is reeds voorzien en deels is er dubbele beglazing en enkele beglazing. Verder zijn er drie slaapkamers en badkamer en een zolderruimte. Achteraan is de woning toegankelijk met de wagen en is er een garage voorzien.

Wenst u de mogelijkheden van deze woning te bezichtigen? Neem dan nu contact op via het nummer 0472/42.79.04 om een bezoek in te plannen!
17:14 - 10/04/2021
REEDS VERKOCHT VOOR PUBLICATIE!
Deze goed onderhouden woning te Sint-Jozef beschikt over 4 slaapkamers. Mits enige renovatie komt deze parel opnieuw tot zijn recht!
14:33 - 13/03/2021
Dit tweeslaapkamerappartement bevindt zich te Wachtebeke. Doorheen de jaren werd het appartement met uitermate grote zorg onderhouden. Er werden mooie materialen gebruikt. Het appartement bestaat uit een zeer ruime leefruimte, twee royale slaapkamers met elk mooie ingemaakte kasten, apart toilet, ruime keuken (goed onderhouden toestellen van AEG en Siemens), badkamer (ligbad met douchemogelijkheden en dubbele lavabo). Verder is er een conform elektriciteitsattest, dak werd reeds geïsoleerd en overal dubbele beglazing. Indien gewenst kan er een gesloten garagebox bijgekocht worden. Ook is er nog een ruime gesloten kelderberging inbegrepen. Op zoek naar een ruim appartement voor u of een investeringseigendom zonder nog grote kosten te willen doen? Dit appartement kan voor beide dienen.

Troeven:
- Prachtig onderhouden
- Mooie materialen
- Mogelijkheid tot bijkopen garagebox
- Goed gelegen
14:37 - 13/03/2021
Deze verhuurde nieuwbouwwoning te Zwevezele bevindt zich in een rustige verkaveling van 2018. De woning wordt verkocht onder registratierechten en niet onder BTW-stelsel. Op heden is deze woning verhuurd voor €750 per maand. Er zijn drie slaapkamers, badkamer met lavabo, toilet en douche, bergruimte, zolderruimte en keuken. De keuken is voorzien van Pelgrim oven, microgolf, vaatwas, frigo, voldoende kastruimte, ...
Uiteraard is de woning volledig voorzien in dubbele beglazing in PVC, ventilatie, regenput van 5000 liter, conforme elektrische keuring en werd het dak geïsoleerd. De vraagprijs is inclusief gesloten garagebox.

Op zoek naar een goed onderhouden nieuwbouwwoning of een duurzame investering? Neem nu contact op via het nummer 0472/42.79.04!

Troeven:
- E-peil van 46
- Recent gebouwd
- Gesloten garagebox
- Mooie verkaveling
- 3 slaapkamers
16:48 - 16/02/2021
Achter deze prachtige trapgevelwoning in het centrum van Brugge op wandelafstand van het Koningin Astridpark schuilt deze te renoveren woning. Er zijn vier ruime slaapkamers tussen 16 en 22 m2. Dubbele beglazing is reeds voorzien van het jaar 2016 net zoals CV op aardgas. Verder heeft de woning een grondige renovatiebeurt nodig. Mits het verwijderen van de keuken en badkamer en deze te herindelen in de woning kan er een koertje gecreëerd worden. Mis deze topper niet en plan nu uw afspraak in via het nummer 0472/42.79.04!

Troeven:
- Prachtig gelegen
- Charmante trapgevel
- 4 ruime slaapkamers
- Tal van mogelijkheden
09:13 - 06/08/2020
Deze te renoveren woning bevindt zicht te Lievegem (Waarschoot). De woning heeft een aangename tuin met zicht op de landelijke velden van Lievegem. Verder zijn er drie ruime slaapkamers, dubbele beglazing, verwarming op gas, garage en voldoende bergruimte. Wens je de mogelijkheden van deze woning te bezichtigen? Plan dan nu uw afspraak in via het nummer 0472/42.79.04!

Troeven:
- Goed gelegen
- Zicht op de landelijke velden
- 3 slaapkamers
- Garage en ruime berging
12:35 - 16/12/2020
Deze renovatiewoning met drie slaapkamers bevindt zich te Kallo (Beveren). De woning bestaat uit inkom, woonkamer, keuken, bureau, badkamer en drie slaapkamers. Er is nog een zolderverdieping ook voorzien. Verder is er reeds CV op aardgas en dubbel glas in aluminium schrijnwerk.

Wenst u er als eerste bij te zijn? Neem dan snel contact op via het nummer 0472 42 79 04!
11:14 - 28/06/2021
Deze 7 garageboxen te Ichtegem werden recent opgeleverd. Ze beschikken elk over hoge kantelpoorten van 2m40 bij inrit. Verder zijn er in totaal 7 garageboxen waarvan 4 garages van 32 m2 en 3 garages van 20 m2.

34 m2 -> €32.000
20 m2 -> €22.000

Garage 1, 3,4, 5, 6 en 7 zijn ondertussen in optie! De garage 2 (18 m2) is nog beschikbaar.

Voor verdere inlichtingen kan je contact opnemen via het nummer 0472/42.79.04!
12:21 - 17/01/2021
Dit op te frissen duplex appartement met gesloten garagebox bevindt zich in het rustige Oosteeklo. Wanneer men binnenkomt betreedt men de aparte inkomhal met gastentoilet die in directe verbinding staat met de ruime leefruimte. Overal is er dubbele beglazing in PVC voorzien. Het appartement wordt elektrisch verwarmd. Verder is er een terras met zicht op de velden. Aansluitend bevindt zich de keuken met bergruimte. Op het eerste verdiep bevinden zich drie slaapkamers. De badkamer is voorzien van douchecabine, lavabo, toilet & aansluiting wasmachine. In de verkoopprijs zit de gesloten garagebox inbegrepen. Verder kan men ook in de ruime gezamenlijke tuin genieten van de zonnige dagen. Goede investering als starter of als rendementsappartement.

Troeven:
- Drie slaapkamers
- Gesloten garagebox
- Rustig gelegen
- Gezamenlijke tuin
00:00 - 28/12/2020
Deze volledig te renoveren gesloten bebouwing gelegen langs de Brugsesteenweg te Eeklo biedt tal van mogelijkheden. De woning heeft een vlotte verbinding naar het centrum van Eeklo, winkels, openbaar vervoer, E34, ... De woning dient volledig onder handen genomen te worden en beschikt momenteel over inkom, woonkamer, keuken, extra bergruimte die kan dienen als tuin mits afbraakwerken en twee slaapkamers. Verder is er nog parkeergelegenheid voor de woning.

Interesse in deze renovatiewoning met tal van mogelijkheden? Neem nu contact op via het nummer 0472/42.79.04 en plan een bezoek in!

Troeven:
- fantastisch gelegen
- tal van mogelijkheden
13:55 - 06/06/2020
Deze goed gelegen halfopen bebouwing te Sint-Kruis biedt tal van mogelijkheden. Mits enkele aanpassingen heb je een prachtige charmewoning op een mooi, goed gelegen perceel. Wanneer men deze woning betreedt komt men in de aparte inkomhal. Hier is er een vestiaire voorzien en een gastentoilet. De woning is onderkelderd en deze droge ruimte biedt de mogelijkheid als extra opbergruimte. Daarnaast heeft de woning een inpandige garage. Wanneer men verder de woning betreedt komt men in de eetkamer/woonkamer. In directe verbinding werd de keuken in '93 uitgebouwd waardoor er een ultieme connectie is gecreëerd met de tuin. De keuken beschikt over vaatwas, oven, frigo, kookplaat, ... Eenmaal boven zijn er drie slaapkamers, dressingruimte en badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en lavabo. De ruime zolder kan gebruikt worden als opbergruimte of mits enkele aanpassingen als extra slaapkamer. Verder is er CV op aardgas, dubbele beglazing in houten schrijnwerk en werd het dak geïsoleerd.

Neem nu contact op via het nummer

Troeven:
- Fantastisch gelegen woning
- Ruim perceel
- Zuid-West georiënteerd
- Tal van mogelijkheden
12:32 - 14/12/2020
Dit op te frissen éénslaapkamerappartement bevindt zich aan de kerk te Knokke-Heist op wandelafstand van het strand. Bij binnenkomst komt men in de aparte inkomhal. Verder is er een gastentoilet voorzien, open keuken, woonkamer, bergruimte en ruime slaapkamer met aansluitend badkamer (bad met douchemogelijkheden en lavabo). Bij het appartement hoort er nog een kelderberging en twee fietshaken. Verder is het appartement voorzien van vloerverwarming op elektriciteit. Op zoek naar een betaalbaar buitenverblijf? Neem nu contact op via het nummer 0472/42.79.04 om een afspraak in te plannen!

Troeven:
- Goed gelegen
- Gunstig EPC
- Kelderberging
- Twee fietshaken
12:31 - 15/12/2020
In Oedelem bevindt zich deze verscholen ruime zonnige woning met 5 slaapkamers. Wanneer men binnenkomt komt men in de ruime inkomhal. Verder is het gelijkvloers ingedeeld als volgt: bureauruimte, woonkamer met zithoek die in directe verbinding staat met de instapklare keuken & bergruimte. Betreedt men verder de woning komt men op het eerste verdiep dat bestaat uit vijf ruime slaapkamers en badkamer. De woning is voorzien van elektrische verwarming, dubbele beglazing & zonneboiler. De ingebouwde kwalitatieve speksteenkachel zorgt voor een laag verbruik. Daarnaast is de woning reeds voorzien van 3400 kWh zonnepanelen die nog beschikken over groenestroomcertifacten gedurende 10 jaar met een gemiddelde opbrengst van €1.000 per jaar. Verder beschikt deze woning over een ruime garage en voldoende parkeermogelijkheden.

Op zoek naar een goed onderhouden woning op een perceel van 1184 m2 met 5 slaapkamers? Neem nu contact op via het nummer 0472/42.79.04 en plan nu uw bezoek in!

Troeven:
- Fantastische landelijke tuin
- Verassende ruime woning met 5 slaapkamers
- Zonneboiler
- Groenestroomcertificaten
- Ruime garage
- Rustig gelegen
12:29 - 28/05/2020
Deze gerenoveerde woning bevindt zich in het centrum van Kleit. Er is enorm veel aandacht besteedt aan de energiezuinigheid van de woning met als resultaat een energielabel van 145 kWh. Overal is er dubbele thermisch isolerende beglazing in aluminium, het dak werd geïsoleerd, buitenmuurisolatie, CV op aardgas, ... De woning ondergaat de laatste afwerking en zal ook afgewerkt afgeleverd worden. Men kan dus ook rekenen op een conform attest elektrische keuring. De woning is voorzien van 4 ruime slaapkamers, twee badkamers (douchekamer met lavabomeubel nog in afwerking) en drie toiletten. In de vochtige ruimtes is er een afzuigsysteem voorzien. De volledig geïnstalleerde keuken (vaatwas, gasvuur, micro-golf, voldoende kastruimte, ... van het merk Zanussi) heeft directe connectie met de zonnige tuin waar het heerlijk vertoeven is in de zomermaanden. Door de centrale houthaard kan je zowel in de keuken als in de woonkamer genieten van natuurlijke warmte en gezelligheid. De garage met automatische poort heeft doorgang tot de tuin. Mits enkele aanpassingen is het mogelijk om een zwembad te installeren of een waterreservoir aan te leggen. Sted. inl. in aanvraag.

Ook benieuwd naar deze ruime energiezuinige gezinswoning? Maak nu snel uw afspraak via het nummer 0472/42.79.04 en wees er als de eerste bij!

Troeven:
- Energiezuinige gezinswoning (145 kWh)
- 4 slaapkamers
- Drie toiletten
- 2 badkamers
- Ruime tuin
- 2 regenputten van 10.000 liter
12:28 - 21/10/2020
Deze charmewoning bevindt zich in een rustige wijk te Poeke (Aalter). De woning is door de jaren heen zeer goed onderhouden, maar heeft toch enige renovatie nodig. Wanneer men binnenkomt kom men in de aparte inkomhal met gastentoilet. Deze staat in directe verbinding met de woonkamer en veranda. Loopt men door komt men in de keuken en aansluitend in de garage met kantelpoort. Verder zijn er drie ruime slaapkamers, badkamer en dressing/opbergruimte. De zolder is reeds voorzien van een onderdak en is toegankelijk via een zolderluik. De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing in houten schrijnwerk & CV op aardgas. De elektrische keuring is reeds in opmaak. Sted. inl in aanvraag.

Ook gecharmeerd door deze prachtige woning in het rustige Poeke met goede verbinding richting E40, Deinze, Aalter, ... wees er dan snel bij en plan nu uw bezoek in via het nummer 0472/42.79.04!

Troeven:
- Prachtig, rustig gelegen
- Goed onderhouden
- Voldoende parkeergelegenheid
12:28 - 09/10/2020
In deze kleinschalige residentie met twee appartementen bevindt zicht deze instapklare éénslaapkamerappartement te Blankenberge. Bij binnenkomst komt men in de inkomhal die in directe verbinding staat met de woonkamer. Recent werd het plafond vernieuwd en voorzien van isolatie. Aansluitend bevindt zich de praktische ingedeelde keuken die uitgeeft op de binnenkoer waar er aansluiting is voor wasmachine en droogkast. De ruime slaapkamer grenst aan de badkamer die nog in afwerking is. Deze zal voorzien zijn van een nieuwe douche en nieuwe lavabo. Alles wordt afgewerkt uiterlijk tegen de akte. Verder is er nog een gemeenschappelijke kelderberging en apart toilet. Het appartement is voorzien van dubbele beglazing en CV op aardgas. Hier zijn er geen hoge syndicuskosten. De EPC is van voor renovatie.

Troeven:
- Kleinschalige residentie
- Geen syndicuskosten
- Recent vernieuwd
- Instapklaar
12:27 - 05/12/2020
Deze te renoveren hoeve op een perceel van 2.590 m2 te Watervliet biedt tal van mogelijkheden. De woning is voorzien van originele vloer, originele deuren, stalen omheining, plafondhoogte van 3,25m, ... Deze verassend ruime charmewoning heeft 4 slaapkamers, een bureauruimte, badkamer & keuken. Verder is achter de woning een ruime garage gelegen. Met zicht op de velden van Watervliet is het hier heerlijk vertoeven. Altijd al gedroomd van een hoeve met zicht op de velden? Wees er snel bij en plan nu uw afspraak in via het nummer 0472/42.79.04 en ontdek de mogelijkheden van deze idyllisch gelegen hoeve!

Troeven:
- Ruime woning
- Authentieke elementen
- Perceel van 2.590 m2
- Plafondhoogte van 3m25
12:26 - 08/10/2020
Deze halfopen bebouwing gelegen te Drieluikstraat te Oedelem bevindt zich op fietsafstand van Assebroek, openbaar vervoer, LTI Oedelem, ... Deze zeer solide gebouwde woning met zicht op de velden heeft tal van mogelijkheden. Wanneer men binnenkomt komt men in de aparte inkomhal met gastentoilet die in directe verbinding staat met de woonkamer. Overal is er dubbele beglazing voorzien, CV op aardgas (HR-ketel), conform elektriciteitsattest en het dak werd geïsoleerd. Mits enkele aanpassingen kan er een open keuken gecreëerd worden met directe connectie met de veranda/tuin. Op de eerste verdieping zijn er drie volwaardige slaapkamers. De goed onderhouden badkamer is voorzien van douche, toilet en lavabomeubel. Op zolder is er nog enorm veel opbergruimte waar ook de ketel voorzien is. In de zonnige tuin is het heerlijk vertoeven met zich op de velden. Verder is er nog een regenput van 3.500 liter voorzien en een ruime garage. Vrienden uitnodigen voor een BBQ? Dankzij de ruime oprit is er voldoende parkeergelegenheid.

Troeven:
- Solide gebouwde woning
- Rustige woonwijk
- Gunstige ligging met vlotte verbinding richting Brugge
- Goed onderhouden woning
- Conform elektriciteitsattest
12:25 - 06/06/2020
Deze volledig te renoveren gesloten bebouwing gelegen langs de Brugsesteenweg te Eeklo biedt tal van mogelijkheden. De woning heeft een vlotte verbinding naar het centrum van Eeklo, winkels, openbaar vervoer, E34, ... De woning dient volledig onder handen genomen te worden en beschikt momenteel over inkom, woonkamer, keuken, extra bergruimte die kan dienen als tuin mits afbraakwerken en twee slaapkamers. Deze eigendom heeft een tuin die doorloopt tot de Blakstraat waar er een garage is.

Interesse in deze renovatiewoning met tal van mogelijkheden? Neem nu contact op via het nummer 0472/42.79.04 en plan een bezoek in!

Troeven:
- fantastisch gelegen
- tal van mogelijkheden
- garage
12:24 - 06/06/2020
Deze te renoveren woning met een magazijn op een perceel van 339 m2 situeert zicht te Assebroek. Bij binnenkomst komt men in de aparte inkomhal. Er is reeds een nieuw tussendak voorzien. De woning heeft momenteel drie slaapkamers. Verder is er een magazijn van 80 m2 die toegankelijk is via de Sparrenstraat. Wenst u de mogelijkheden van deze woning te bezichtigen? Neem nu contact op via het nummer 0472/42.79.04 om een bezoek in te plannen tijdens het bezoekmoment dinsdagavond!

Troeven:
- Magazijn toegankelijk via de Sparrenstraat
- Tal van mogelijkheden
- Nieuw tussendak reeds voorzien met isolatie
12:22 - 11/07/2020
Deze betaalbare gesloten bebouwing met vier slaapkamers en zonnige tuin bevindt zich te Lokeren. Wanneer men binnenkomt komt men in de aparte inkomhal. Loopt men door komt men in de eetkamer en woonkamer. Verder is het gelijkvloers voorzien van keuken en badkamer. Verwarming is er op gaskachels. Het dak werd reeds geïsoleerd. Verder is er enkele en dubbele beglazing. op het eerste en tweede verdiep bevinden zich drie volwaardige slaapkamers en 1 doorloopkamer. In de zuidwest georiënteerde tuin is het heerlijk vertoeven op een zomeravond met vrienden.

Wenst u de mogelijkheden van deze betaalbare woning te bekijken? Plan nu uw afspraak in via het nummer 0472/42.79.04!

Troeven:
- 4 slaapkamers
- zonnige tuin
- betaalbare woning
12:20 - 10/06/2020
Op wandelafstand van de grote markt bevindt zich deze investeringseigendom bestaande uit vier woningen (Teirlinckstraat 29, 31, 33 & 35) met 4 gesloten garageboxen. Op heden zijn er twee woningen verhuurd. Op zoek naar een goede investering met een nettorendement van meer dan 3%? Neem nu contact op via het nummer 0472/42.79.04 voor verder informatie!
12:17 - 04/06/2020
Deze totaalrenovatie bevindt zich op fietsafstand van centrum Eeklo, winkels, openbaar vervoer, ... Wanneer men binnenkomt komt men in de aparte inkomhal die in verbinding staat met de woonkamer. De keuken heeft mits enkele aanpassingen zicht op de zonnige tuin. Verder heeft deze woning nog twee ruime slaapkamers. Via een zijwegel is de tuin te voet of met de fiets bereikbaar langs achteren.

Mis deze topper niet en plan nu snel uw bezoek in via het nummer 0472/42.79.04!

Troeven:
- Goede ligging
- Tal van mogelijkheden
- Interessante prijscategorie
- Zonnige tuin
12:06 - 16/05/2020
Op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer, centrum, ... bevindt zich deze ruime te renoveren halfopen bebouwing met zuidelijk georiënteerde tuin & twee ruime garages. Deze zeer solide gebouwde woning heeft drie slaapkamers, twee badkamers en een ruime zolder die perfect kan heringedeeld worden naar nog twee extra slaapkamers. Deze woning heeft voorheen dienst gedaan als opbrengsteigendom. Er zijn twee ruime vergunde appartementen. De woning is voorzien van stookoliekachels, enkele & dubbele beglazing in houten schrijnwerk en er is reeds een onderdak voorzien.

Op zoek naar een ruime te renoveren woning met parkeergelegenheid & zuidgerichte tuin? Plan dan nu uw bezoek in en ontdek de mogelijkheden van deze woning!

Troeven:
- Solide bouw
- Twee ruime garages & parkeergelegenheid
- 3 slaapkamers, mogelijkheid 5 slaapkamers
- 2 badkamers
12:21 - 04/06/2020
In de dorpskern van Watervliet (Sint-Laureins) situeert zich deze verassend ruime te renoveren woning. Wanneer men de woning betreedt komt men in de inkomhal. De leefruimte staat in directe verbinding met de keuken. Deels is de woning voorzien van nieuwe dubbele beglazing in PVC. Verder bevindt zich de badkamer op het gelijkvloers. De eerste verdieping is ingedeeld met twee ruime slaapkamers. De derde ruime slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping. De zuidgerichte tuin met zicht op de velden van Watervliet is een grote troef. Mits de juiste renovatie maak je hiervan een aangename, ruime & betaalbare woning op een rustige locatie.

Troeven:
- Prachtig zicht
- Rustig gelegen
- 3 ruime slaapkamers
- Interessante prijscategorie

Plan nu uw bezoek in via het nummer 0472/42.79.04 en ontdek de mogelijkheden van deze woning!
12:23 - 04/08/2020