logo

Verkochten panden

Deze te renoveren open bebouwing in het landelijke Kleit bevindt zich op een prachtig perceel van 1075 m2. De woning beschikt over 3 slaapkamers met een ruime zolder waar je mits plaatsen vaste trap nog extra slaapkamer kan voorzien. Verder is er een ruime keuken met een ruime woonkamer. Er is een bijgebouw van 8m x 5m waar je tal van mogelijkheden hebt.

Op zoek naar een te renoveren woning op een ruim perceel? Neem snel contact op met Baptiste via het nummer 0472/42.79.04 om een afspraak in te plannen.

Troeven:
- Groot bijgebouw met tal van mogelijkheden
- Ruim perceel
- Landelijke Kleit nabij tal van wandelknooppunten
17:32 - 05/04/2024
Deze instapklare halfopen bebouwing te Oosteeklo met 3 volwaardige slaapkamers werd gebouwd in 1995. Overal is er dubbele beglazing voorzien in PVC, CV op gas met vloerverwarming, zonnepanelen, airco, conforme elektrische keuring, asbestvrij, EPC B, ...
Men komt binnen in de aparte inkomhal met gastentoilet. Wanneer men verder de woning betreedt komt men in de open leefruimte met ruime keuken. Verder zijn er 3 kamers en badkamer. Er is nog een ruime inpandige garage voorzien met automatische poort & voldoende parkeergelegenheid. De woning is gelegen op een mooi en zonnig hoekperceel van 506 m2. Verder is er nog een tuinberging voorzien met overdekt terras.

Op zoek naar een betaalbare & instapklare woning? Neem snel contact op via het nummer 0472/42.79.04 om een afspraak in te plannen!

Troeven:
- Inpandige garage
- Ruime tuin
- EPC B & conforme keuring elektriciteit
- 3 slaapkamers
- zonnepanelen & airco
20:38 - 29/03/2024
Dit zeer ruim gelijkvloers appartement (152 m2) met privatieve inkomhal bevindt zich te Wichelen (Serskamp). Men komt binnen in de ruime inkomhal die in directe verbinding staat met de lichtrijke leefruimte met open keuken. De kwalitatieve en praktische keuken beschikt over een combi-oven, kookplaat, vaatwas, grote frigo & diepvries, voldoende bergruimte en een wijnfrigo! Verder zijn er 2 ruime slaapkamers met elk een badkamer. Via de bureauruimte is het zonnig zuidgericht terras bereikbaar voor heerlijke zomeravonden.

Neem snel contact op met Baptiste via het nummer 0472/42.79.04 voor een bezoek in te plannen!

Troeven:
- Gunstige EPC (label B)
- Conforme elektrische keuring
- Geen asbest
- Zeer goed onderhouden
- Heel ruim & lichtrijk appartement
20:36 - 29/03/2024
Deze op te frissen gesloten bebouwing met 2 slaapkamers bevindt zich te Drongen. Overal is er dubbele beglazing en warmtepomp is reeds voorzien alsook 6 zonnepanelen. Verder is er via de zijstraat een privatieve oprit met 2 garages. Geen renovatieverplichting!

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze woning? Neem snel contact op met Baptiste via het nummer 0472/42.79.04 om een afspraak in te plannen!
14:21 - 24/11/2023
Deze gesloten bebouwing te Gent bevindt zich nabij station, winkels, scholen, ... Op zoek naar een investering met nog wat werk? Dan is dit misschien jouw kans.
De woning bestaat uit inkom, leefruimte, keuken, badkamer, 2 slaapkamers en een aparte studio achteraan het perceel.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Baptiste via het nummer 0472/42.79.04 om een afspraak in te plannen!
10:04 - 01/12/2023
Deze statige woning bevindt zich in het centrum van Kleit. De woning heeft reeds enkele renovatiewerken ondergaan doorheen de jaren wat resulteert in een energiezuinige woning (B Label). De op te frissen woning beschikt over 3 slaapkamers met een vaste trap naar de zolder waar er nog 2 extra slaapkamers kunnen gemaakt worden. Men komt binnen in de aparte inkomhal waar rechts nog een bureauruimte is. De lichtrijke woonkamer staat in direct contact met de landelijke keuken. De woning op een perceel van 1.250 m2 heeft een ruime oprit.

Op zoek naar een ruime woning met tal van mogelijkheden? Neem snel contact op met Baptiste via het nummer 0472/42.79.04 om een afspraak in te plannen!

Troeven:
- EPC B
- Geen asbest
- Mogelijkheid tot 5 slaapkamers!
- Perceel 1.250 m2
- Statige woning met charme
14:45 - 09/11/2023
Deze ruime halfopen bebouwing voldoet aan alle verwachtingen! Een zonnig perceel van 978 m2, 4 ruime volwaardige slaapkamers, ruime kelder, ruime leefruimte, ruime lichtrijke keuken, energiezuinige woning (EPC B), conforme elektrische keuring, geen asbest, ruim terras, voldoende parkeermogelijkheden, prachtig overdekt terras, ...
Deze woning werd doorheen de jaren vernieuwd. Er zijn 4 ruime slaapkamers, een doucheruimte beneden en een badkamer op het eerste verdiep. De woning heeft een zeer grote leefruimte en een ruime lichtrijke keuken met recente toestellen. Verder is er nog een ruime kelder. Er is voldoende parkeermogelijkheid naast de woning en er is een ruime berging met lounge in het groen. Verder is er in totaal 25.000 liter regenwater, geen asbest en het perceel is volledig omheind.

Bent jou op zoek naar een instapklare woning te Oudenburg? Neem dan snel contact op via het nummer 0472/42.79.04 om een afspraak in te plannen!

Troeven:
- Zonnig perceel van 978 m2
- 4 ruime slaapkamers
- Doucheruimte en badkamer
- Energiezuinige woning
- Elektriciteit conform
14:46 - 06/10/2023
Deze goed onderhouden halfopen bungalow met 2 volwaardige slaapkamers en 1 kleinere slaapkamer werd gebouwd in 1994. Overal is er dubbele beglazing voorzien, CV op gas, 18 zonnepanelen, rolluiken, ...
Men komt binnen in de aparte inkomhal met gastentoilet. Wanneer men verder de woning betreedt komt men in de open leefruimte met keuken. Verder zijn er 3 kamers en een recent vernieuwde badkamer. Er is nog een ruime garage voorzien met automatische poort en een ruime zolder. Dankzij de 2 opritten is er voldoende parkeergelegenheid. De woning is gelegen op een mooi en goed onderhouden perceel van 536 m2. Verder is er nog een tuinberging voorzien.

Op zoek naar een solide en goed onderhouden woning? Neem snel contact op via het nummer 0472/42.79.04 om een afspraak in te plannen!

Troeven:
- Goed onderhouden
- Ruime tuin
- Voldoende parking en inpandige garage
- 18 zonnepanelen
12:54 - 07/09/2023
Deze instapklare gesloten bebouwing bevindt zich nabij centrum van Eeklo. Op wandelafstand van openbaar vervoer, winkels, ... is deze energiezuinige woning gelegen. De woning is volledig instapklaar met een ruime woonkamer en open keuken. Verder is er nog een bergruimte, toilet, 2 volwaardige slaapkamers en badkamer. Een derde kleinere kamer kan dienst doen als babykamer, bureau, dressing, ... EPC B, elektriciteit conform, ventilatie, geen asbest, ... Op zoek naar een woning zonder werk die voldoet aan de normen van vandaag?
Neem dan snel contact op via het nummer 0472/42.79.04 om een afspraak in te plannen!

Troeven:
- 2 ruime slaapkamers en babykamer
- Zuidgericht
- Parkeerplaats
- Ruime leefruimte
- Energiezuinige woning
14:44 - 06/10/2023
Deze te renoveren gesloten bebouwing bevindt zich in een rustige wijk te Oostende. De woning bestaat uit inkomhal, keuken, woonkamer, 3 slaapkamers en badkamer met apart toilet. Verder is er nog een zolder aanwezig die te bereiken is via het zolderluik. Er is overal reeds dubbele beglazing voorzien in PVC. De zuidgerichte woning is voorzien van een ruime zonnige tuin die ook via een voetgangerspad te bereiken is.

Op zoek naar een te renoveren gesloten bebouwing in een rustige wijk te Oostende? Neem contact op via het nummer 0472/42.79.04 om een afspraak in te plannen!
19:04 - 03/08/2023
Dit ruim dakappartement in een prachtige residentie werd met oog voor kwaliteit gerenoveerd. Zo werden er lichtrijke materialen gekozen om het ruimtelijk gevoel te optimaliseren. Men komt binnen in de aparte inkom met gastentoilet. Via de stalen deur komt men in de gezellige leefruimte met open keuken. De keuken is voorzien van Siemens toestellen. Zo is er een combi-oven, vaatwas, kookplaat, frigo en diepvries. Verder zijn er 2 lichtrijke slaapkamers en er werd parket & keramische tegel voorzien. De badkamer is voorzien van douche, lavabo en toilet.
De elektriciteit is conform, nieuwe CV-ketel van Bulex, geen asbest & energiezuinig appartement! Lage syndicuskost!

Op zoek naar een appartement met lage kosten en geen renovatiekosten? Boek dan nu snel uw afspraak in via het nummer 0472/42.79.04!

Troeven:
- Energiezuinig
- Elektriciteit conform
- Lage syndicuskost
- Nieuwe CV-ketel
- Kwalitatieve renovatie
10:18 - 11/07/2023
Deze instapklare gesloten bebouwing bevindt zich te Sint-Jozef. Op wandelafstand van openbaar vervoer, winkels, ... is deze energiezuinige woning gelegen. De woning is volledig instapklaar met een ruime woonkamer en open keuken. Verder is er nog een bergruimte, toilet, 3 slaapkamers en 2 douches. EPC B, elektriciteit conform, ventilatie, regenput, geen asbest, ... Op zoek naar een woning zonder werk die voldoet aan de normen van vandaag?
Neem dan snel contact op via het nummer 0472/42.79.04 om een afspraak in te plannen!

Troeven:
- 3 slaapkamers
- Ruime leefruimte
- Energiezuinige woning
13:49 - 21/08/2023
Deze open bebouwing op een perceel van 495 m2 bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Ruddervoorde. De woning is reeds voorzien van dubbele beglazing PVC, dak werd geïsoleerd, CV op aardgas, 6 zonnepanelen en elektriciteit is conform. Mits het isoleren van de aanwezige spouwmuur kan deze woning nog een heel stuk energiezuiniger worden. De woning beschikt over inkom, woonkamer met eetkamer en keukengedeelte. Verder zijn er 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met dressing. De bovenste slaapkamer is voorzien van airco. De badkamer is voorzien van toilet, bad met douchemogelijkheden en dubbele lavabo. In de zonnige tuin is het heerlijk vertoeven in de zomer. Het perceel is afgesloten met een metalen poort en de garage met ruime oprit is een extra troef.

Maak snel uw afspraak via het nummer 0472/42.79.04!

Troeven:
- zonnig perceel
- open bebouwing
- elektriciteit conform
- gargebox
- voldoende parkeermogelijkheden
09:09 - 01/08/2023
Deze weide op 28.550 m2 bevindt zich te Watervliet Mandeleinedijk.

Het perceel is vrij bij akte.

Meer info te verkrijgen via het nummer 0472/42.79.04!
17:57 - 29/06/2023
Deze volledig gerenoveerde woning bevindt zich te Maldegem op fietsafstand van het centrum, winkels, openbaar vervoer, ... De woning is gelegen op een ruim perceel van 2214 m2. De woning is voorzien van dubbele beglazing in PVC, CV op aardgas, conforme elektrische keuring, gunstige EPC, geen asbest, ...
De woning bestaat uit woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, badkamer, zolder en is volledig onderkelderd met aparte ingang en mogelijkheid tot aansluiten douche.

Rooilijn is van toepassing. Neem contact op via het nummer 0472/42.79.04 voor verdere info of om een afspraak in te plannen!

Troeven:
- ruim perceel
- volledig gerenoveerd
- gunstige EPC
- conforme elektrische keuring
- geen asbest
15:23 - 21/06/2023
Mis deze buitenkans niet voor wie op zoek is naar een open bebouwing op een ruim perceel. Deze te renoveren woning bevindt zich op de grens Bassevelde - Bentille op een perceel van net geen 8000 m2. De woning beschikt over woonkamer met ruime keuken, kelder, dubbele garage, badkamer, wasruimte en 2 ruime slaapkamers. Mits het plaatsen van een vaste trap kan er een derde slaapkamer voorzien worden op de huidige zolderruimte.
Er is overal dubbele beglazing met houten schrijnwerk, het dak is geïsoleerd en CV is er op mazout.
De achterliggende weide beschikt over een stal die te renoveren is.

Troeven:
- Dubbele garage
- Voldoende parkeermogelijkheden
- Prachtig perceel
16:41 - 17/05/2023
Deze goed onderhouden studio bevindt zich in hartje Brussel. Het gebouw werd opgericht in 2000 en recent werden de ramen en het dak vernieuwd. De studio werd steeds verhuurd.
De studio beschikt over een kitchenette met aparte badkamer met toilet. De studio is nog verhuurd tot en met 14.09.2023.

Mis deze kans niet en neem snel contact op via het nummer 0472/42.79.04 om een afspraak in te plannen!

Troeven:
- Centrum Brussel
- Nabij Brussel-Centraal
- Recent dak en ramen vernieuwd
- Steeds verhuurd
17:54 - 26/05/2023
Ruim perceel bouwgrond van 926 m2 geschikt voor een open bebouwing met landelijk zicht te Oosteeklo. Wens je meer info naar de mogelijkheden? Neem nu contact op via het nummer 0472/42.79.04!
10:08 - 24/08/2023
Deze ruime op te frissen halfopen bebouwing van bouwjaar 1992 bevindt zich te Adegem. Men komt binnen in de aparte inkomhal die in verbinding staat met de ruime leefruimte. De ruime keuken heeft dankzij de veranda veel lichtinval. De woning beschikt over 4 slaapkamers. Overal is er dubbele beglazing in hout en aluminium. De elektrische keuring is conform tot en met 2047. Verder is er een gunstige EPC en conforme stookolietank.
De woning beschikt over voldoende parkeermogelijkheden, ruime garage met zolderruimte en aangename tuin.

Maak snel uw afspraak om de mogelijkheden van deze woning te ontdekken via het nummer 0472/42.79.04!

Troeven:
- Gunstige EPC
- 4 slaapkamers
- Conforme elektrische keuring
- Garage met zolder
11:18 - 02/05/2023
Deze instapklare gerenoveerde woning bevindt zich te Sint-Jozef op wandel- en fietsafstand van winkels, openbaar vervoer, ... De woning werd grondig gerenoveerd in 2022 met oog voor energiezuinigheid. Men komt binnen in de aparte inkomhal met apart gastentoilet en loopt door in de ruime leefruimte met open keuken. Boven zijn er 3 slaapkamers en badkamer voorzien met douche. De onderhoudsvriendelijke zuidelijke tuin is afgewerkt met terras, omheining en gras. Verder is er een regenput, sceptic en infiltratieput.

Ook benieuwd naar de deze woning die voldoet aan de hedendaagse normen? Neem vandaag nog contact op via het nummer 0472/42.79.04 om een afspraak in te plannen.

Troeven:
- Voldoet aan de normen van vandaag
- Energiezuinige woning met een EPC van 114
- 3 ruime slaapkamers
- Ruime onderhoudsvriendelijke zonnige tuin
13:28 - 28/04/2023
Deze stevige woning vindt u terug in Oudenburg. De woning heeft een heel goede basis en na renovatie is er de mogelijkheid tot het maken van 5 slaapkamers. Men komt binnen in de inkom, ruime leefruimte met connectie tot de tuin. Boven zijn er 3 slaapkamers en kan je mits plaatsen van vaste trap 2 ruime slaapkamers extra maken. Er werd reeds CV op aardgas voorzien in 2021. Verder is er nog een inpandige garage en een ruime zonnige tuin.

Neem contact op via het nummer 0472/42.79.04 om een afspraak in te plannen!

Troeven:
- Solide woning
- inpandige garage
- CV op aardgas
- Zonnige tuin
- mogelijkheid tot 5 slaapkamers
15:10 - 27/04/2023
Nabij het centrum van Maldegem vindt zich deze nieuwbouwwoning met garagebox en zonnige tuin. De woning is opgetrokken in 2020 waardoor men kan aankopen onder registratierechten!
Men komt binnen in de inkomhal met apart gastentoilet. Wanneer men verder de woning betreedt hebben we de leefruimte met open keuken inclusief kookeiland! De keuken is voorzien van voldoende kastruimte en kwalitatieve toestellen. In directe verbinding met de keuken heb je de bergruimte. Boven zijn er 3 slaapkamers en badkamer met bad en douche. Verder is er nog een gesloten ruime garagebox en een zonnige aangelegde tuin!
Conforme elektriciteit, geen asbest, EPC A, ... Deze woning voldoet aan de huidige normen en doelstellingen van 2050!

Neem contact op via het nummer 0472/42.79.04 om een afspraak in te plannen!

Troeven:
- Gesloten garagebox
- Aparte ingang langs achter
- Zonnige tuin
- Energiezuinige woning
- Nabij centrum van Maldegem
15:00 - 04/04/2023
Deze gesloten bebouwing te Bassevelde is onderhavig aan een grondige renovatie. De woning is zuidgericht op een mooi perceel van 290 m2. Men komt binnen in de inkomhal die in directe verbinding staat met de woonkamer en aansluitend keuken. Achteraan is er wasruimte en de badkamer. Boven zijn er 3 slaapkamers en een zolderruimte. De grote troef is het zuidgericht perceel van 290 m2.

Wens je zelf meer info over deze opportuniteit? Neem dan vandaag nog contact op via het nummer 0472/42.79.04 om een afspraak in te plannen!

Troeven:
- tal van mogelijkheden
- zuidgerichte tuin
- ruim perceel
- interessante prijscategorie
14:22 - 19/04/2023
Deze kwalitatieve villa gelegen te Adegem bevindt zich op een zonnig perceel van 1.463 m2 met zicht op de velden! Deze energiezuinige villa werd gebouwd in 2012 en is voorzien van 4 ruime slaapkamers. Men komt binnen in de ruime inkomhal met gastentoilet, eerste slaapkamer/bureauruimte en inpandige garage. Wanneer men verder de woning betreedt komt men in de ruime living van 50 m2 (houthaard) met kwalitatieve open keuken die voorzien is van Siemens toestellen. Verder is er beneden nog een aparte wasplaats en doucheruimte met lavabo en toilet. Op het eerste verdiep bevinden zicht 3 ruime slaapkamers (23, 20 & 17 m2). Verder is er een ruime badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo. De grote zolder biedt genoeg bergruimte.
Wegdromen in de prachtige tuin met grasrobot is een grote troef.
Overal dubbele beglazing in aluminium schrijnwerk, geïsoleerd dak, regenwater, zonneluifel, zonnepanelen, airco, vloerverwarming beneden, ...

Op zoek naar een recente nieuwbouw van 240 m2 op een groot perceel met zicht op de velden? Neem snel contact op via het nummer 0472/42.79.04 om een afspraak in te plannen!

Troeven:
- 4 ruime slaapkamers
- Zonnig perceel van 1.463 m2
- Airco
- Recente nieuwbouw
- Inpandige garage
- Zonnepanelen en zonneluifel
15:12 - 31/03/2023
Dit duplex appartement in een prachtige residentie werd met oog voor kwaliteit gerenoveerd. Zo werden er lichtrijke materialen gekozen om het ruimtelijk gevoel te optimaliseren. Men komt binnen in de aparte inkom met gastentoilet. Via de stalen deur komt men in de gezellige leefruimte met open keuken. De keuken is voorzien van Siemens toestellen. Zo is er een combi-oven, vaatwas, kookplaat, frigo en diepvries. Verder zijn er 2 ruime slaapkamers en er werd boven parket voorzien. De badkamer is voorzien van douche, lavabo en toilet. Verder is er nog een ruime opbergzolder.
De elektriciteit is conform, nieuwe CV-ketel van Bulex en het appartement voldoet aan de energiedoelstelling van 2050 met een A-label! Lage syndicuskost!

Op zoek naar een appartement met lage kosten en geen renovatiekosten? Boek dan nu snel uw afspraak in via het nummer 0472/42.79.04!

Troeven:
- EPC label A!
- Elektriciteit conform
- Lage syndicuskost
- Nieuwe CV-ketel
- Kwalitatieve renovatie
09:59 - 16/03/2023
Deze goed gelegen open bebouwing bevindt zich in een woonwijk langsheen de Torhoutse Steenweg. De woning bevindt zich op een zonnig perceel van 523 m2 met een ruime inpandige garage en voldoende parkeergelegenheid. Men komt binnen in de aparte inkomhal met gastentoilet die in directe verbinding staat met de ruime leefruimte met gashaard. Overal is er dubbele beglazing voorzien en is er CV op aardgas. Wanneer men zich verder de woning betreedt komt men in de aparte keuken met kwalitatieve Siemens toestellen. Via de ruime kelder komt men in de inpandige garage. Verder zijn er 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met ingemaakte kasten. De badkamer is voorzien van ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet. De grote zolder biedt nog tal van mogelijkheden.
Als extra zijn er nog zonnepanelen met groenestroomcertificaten en is er een regenput van 5.000 liter.

Troeven:
- Goed gelegen open bebouwing
- Zonnepanelen met groenestroomcertificaten
- Ruime inpandige garage met kelder
- Ruime zolder
09:52 - 09/03/2023
Deze te renoveren halfopen woning bevindt zich nabij de afrit van Oudenburg. Men komt binnen in de inkomhal die in directe verbinding staat met de ruime keuken en woonkamer. Verder is er een badkamer met douche & lavabo, apart toilet en de eerste slaapkamer. De bovenste verdieping kan gemakkelijk in 2 ruime slaapkamers ingedeeld worden. Beneden is er nog een ruime polyvalente ruimte met directe toegang op de tuin. Achteraan heb je zicht op de velden en er is een zijstraat met gemakkelijke toegang voor de woning en parkeermogelijkheden achteraan.

Neem contact op met Baptiste via het nummer 0472/42.79.04 om een afspraak in te plannen!

Troeven:
- Halfopen bebouwing
- Nabij uitvalswegen
- 3 ruime kamers
- Zicht op de velden
09:47 - 24/02/2023
Deze gerenoveerde woning bevindt zich te Assebroek. Er zijn 2 badkamers, 3 slaapkamers, zonnige tuin en aansluitend een gesloten garagebox. Men komt binnen in de inkomhal met gastentoilet die in directe verbinding staat met de woonkamer. Aansluitend bevindt zich de keuken die connectie heeft met de zonnige tuin. Op het eerste verdiep bevindt zich de eerste slaapkamer, technische ruimte, de douchekamer met lavabo en aansluitend de badkamer met dubbele lavabo en bad. Op het 2de verdiep zijn er nog 2 slaapkamers voorzien.
De zonnige tuin met terras staat in directe verbinding met de ruime garagebox.

Wees er snel bij en neem vandaag nog contact op via het nummer 0472/42.79.04 om een afspraak in te plannen!

Troeven:
- Gunstige EPC
- 2 badkamers
- Gesloten garagebox
- Totaalrenovatie
19:10 - 21/02/2023
Deze op te frissen ruime open bebouwing beschikt over een zuidgerichte tuin met 4 slaapkamers op 1.008 m2 nabij het centrum van Eeklo. Het dak werd in 2018 vernieuwd. In 2021 werden de voordeur en ramen vooraan vernieuwd.
De woning bestaat uit inkom, ruime woonkamer met aparte keuken. Er is een inpandige garage met automatische poort. Beneden is er een doucheruimte die aan vernieuwing toe is. Boven zijn er 4 volwaardige slaapkamers en een te renoveren badkamer. De ruime zolder is ideaal als bergruimte.
CV is er op aardgas, dubbel glas in pvc/hout, plafond geïsoleerd met mogelijkheid tot isolatie aanbrengen in de nok. De zonnige tuin biedt tal van mogelijkheden met zicht op de velden.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van deze ruime woning? Plan dan snel uw bezoek in via het nummer 0472/42.79.04.

Troeven:
- ruime tuin met mogelijkheid tot zicht op de velden
- inpandige garage met automatische poort
- 4 ruime slaapkamers
- nabij het centrum van Eeklo en N49
09:25 - 14/02/2023
KOM VRIJBLIJVEND LANGS ZONDAG 23 OKTOBER TUSSEN 8U & 12U TIJDENS DE NIEUWBOUWZONDAG!

In het centrum van Sint-Laureins bevindt zich dit prachtig kleinschalig nieuwbouwproject. 4 ruime BEN-appartementen met een kwalitatieve afwerking. 1 gelijkvloers appartement met privatief terras en gemeenschappelijke tuin. 2 appartementen met slaapkamer en bureauruimte op het eerste verdiep. Een groot penthouse van 160 m2 met 3 ruime slaapkamers. Staanplaatsen te koop aan €15.000.
Neem nu contact op via het nummer 0472/42.79.04 voor verdere inlichtingen!

Mogelijkheid tot aankoop 6% BTW indien aan de voorwaarden wordt voldaan!

Troeven:
- Centrum van Sint-Laureins
- Kleinschalige residentie
- BEN-appartementen
- 4 ruime appartementen
14:37 - 19/12/2022
Deze energiezuinige volledig gerenoveerde woning bevindt zich in een zijstraat van de Maalse Steenweg te Sint-Kruis. De woning werd volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Er zijn 3 ruime slaapkamers, gastentoilet, woonkamer, keuken met oven, microgolf en keramische kookplaat. Er werd een nieuw dak geplaatst met 2 veluxen, nieuw gescheiden rioleringsstelsel, de achtergevel is in crepi geplaatst en er werd een nieuw terras aangelegd. Verder is de tuin volledig afgegraven en heraangelegd met nieuwe omheining.
Er is CV op aardgas, dubbele beglazing in PVC en conform attest elektriciteit.

Op zoek naar een woning zonder werk waar je enkel moet verhuizen? Neem nu contact op via het nummer 0472/42.79.04 om een afspraak in te plannen.

Troeven:
- Gunstig EPC
- Volledig gerenoveerd
- Nieuwe omheining
- 3 volwaardige slaapkamers
15:05 - 07/11/2022
Deze te renoveren/ herbouwen woning is gelegen op een perceel van 1,28 ha in het landelijke Sint-Laureins.
Dergelijke panden komen niet vaak te koop! Neem snel contact op met Baptiste via het nummer 0472/42.79.04 om een afspraak in te plannen!
15:19 - 15/11/2022
Deze op te frissen open bebouwing bevindt zich nabij het centrum van Oosteeklo. Men komt binnen in de inkomhal die in directe verbinding staat met de open keuken en leefruimte. De kwalitatieve keuken springt direct in het oog. Wanneer men verder de woning betreedt komt men in de bureauruimte met doucheruimte. In het verlengde bevindt zich de ruime wasplaats. Op het eerste verdiep bevindt zich de eerste slaapkamer met dressing en de ruime badkamer met ingemaakte kasten, dubbele lavabo en bad met douchemogelijkheden. Op het 2de verdiep komt men in de 2de en 3de slaapkamer.
In de zonnige tuin is het heerlijk vertoeven in de buitenkeuken met zicht op de velden. Voor de handige Harry is er een werkatelier van 29 m2.
Overal dubbele beglazing in PVC, muren werden geïsoleerd, dak is geïsoleerd, CV op aardgas, 8 recent geïnstalleerde zonnepanelen, ...
Verder is er voldoende parkeergelegenheid naast de woning met mogelijkheid voor het plaatsen van remorque, camionette, ...

Troeven:
- Voldoende parking + werkatelier 29 m2 (ideaal voor een kleine zelfstandige)
- 8 recente zonnepanelen
- Prachtige kwalitatieve keuken
- Zonnige tuin met zicht op de velden
18:43 - 29/09/2022
Deze verrassend ruime halfopen bebouwing bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Waardamme. De woning werd sinds 2015 gerenoveerd met kwalitatieve materialen en voorzien van een parket. Men komt binnen in de inkomhal die in directe verbinding staat met de eetkamer en eerste woonkamer (inclusief pelletkachel). De magnifieke ruime keuken is voorzien van oven, microgolf, vaatwas, koelkast, ... van het merk ATAG. Wanneer men verder de woning betreedt komt men in de 2de lichtrijke woonkamer die in directe verbinding staat met het zonnig terras die voorzien is van een zonneluifel. In de ruime tuin is het heerlijk vertoeven. Op het eerste verdiep bevindt zich de eerste ruime slaapkamer met Airco, 2de slaapkamer en de badkamer met douche, lavabo, bad en toilet. Op het 2de verdiep is er een ruime zolderkamer die ook voorzien is van een Airco.
Overal is er dubbele beglazing in PVC, CV op aardgas, conform elektriciteitsattest, gunstig EPC, ...

Bezoekmomenten vrijdag 16 september tussen 15h en 19h30 & zaterdag 17 september tussen 10h en 16h. Neem snel contact op via het nummer 0472/42.79.04 om uw bezoek vast te leggen!

Troeven:
- Gunstig EPC
- Conforme elektrische keuring
- Lichtrijke kwalitatieve halfopen bebouwing
- Instapklaar
- Voldoende parkeermogelijkheden
10:44 - 28/09/2022
Dit goed bereikbaar stuk landbouwgrond (perceel F471 + F487) gelegen te Holstraat te Ertvelde is 13.680 m2. Vrij van pacht en direct beschikbaar bij akte. Vraagprijs €8/m2.
Neem snel contact op via het nummer 0472/42.79.04 om een afspraak in te plannen of verdere info in te winnen. Niet overstromingsgevoelig gebied en gelegen in woonuitbreidingsgebied.
09:02 - 23/09/2022
Deze op te frissen statige woning op een zonnig perceel van 2.016 m2 gelegen op de grens van Sijsele - Donk (Maldegem) biedt tal van mogelijkheden. De woning heeft 4 ruime slaapkamers met de mogelijkheid om nog 2/3 extra kamers te maken. Beneden bevinden zich de ruime woonkamer met aparte keuken. De keuken is voorzien van keramische kookplaat, vaatwas, oven, ... Verder is er nog een bureauruimte, gastentoilet, 2 kelders en wasruimte. Neemt men de trap naar het eerste verdiep komt in de nachthal met originele plankenvloer. De vier ruime slaapkamers beschikken op dit verdiep over een badkamer en apart toilet. Via de vaste trap komt men naar de zolder die volledig werd geïsoleerd.
Verder is er nog een garage, regenput en boorput.

Wenst u een bezoek in te plannen? Neem dan nu contact op via het nummer 0472/42.79.04!

Troeven:
- Goed gelegen
- 4 ruime slaapkamers
- Prachtig ruim zonnig perceel
- Garage
21:42 - 30/08/2022
Deze energiezuinige halfopen bebouwing is centraal gelegen nabij winkels, openbaar vervoer, apotheek, school, ... te Aalter. De woning werd gebouwd in 2006 met oog voor kwalitatieve materialen. Men komt binnen in de inkom met apart gastentoilet die in directe verbinding staat met de tijdloze keuken. Door de grote raampartijen (voorzien van zonnescreen) tot boven en de hoge plafonds heb je een optimaal genot van veel lichtinval.
Wanneer men de woning verder betreedt naar boven komt men in de open woonkamer met bureauruimte en apart toilet. Op het tweede verdiep bevinden zich 3 slaapkamers en badkamer. De badkamer is voorzien van massief granieten wastafel, douche en toilet. 1 kamer werd volledig voorzien van een ingemaakte bureau. De masterbedroom beschikt over ingemaakte kasten. 2 kamers zijn voorzien van airco. De elektriciteit is conform en er is CV op aardgas met beneden vloerverwarming.
Verder is er nog een inpandige garage met automatische poort, zijpoort, regenput, overal ingemaakte kasten beneden & boven, ...
De onderhoudsvriendelijke stadstuin heeft nog een extra op maat gemaakte buitenbergruimte en overdekt terras.

Troeven:
- Centraal gelegen te Aalter
- Energiezuinig
- Kwalitatieve ramen
- Enorme lichtinval
- Inpandige garage
- Ingemaakte kasten
16:57 - 22/08/2022
Deze op te frissen open bebouwing bevindt zich op een gunstige locatie te Sint-Andries. De woning bestaat uit een houtskeletbouw van 1985 en een bijbouw van 2007. Er is overal dubbele beglazing voorzien in PVC en hout (deels geplaatst 3 jaar geleden). Beneden is er een gashaard voorzien. De woning is reeds voorzien van 24 zonnepanelen waar je de volgende 9 jaar nog kan genieten van groenestroomcertificaten en recent werd een waterontharder geplaatst.
Men komt binnen in de inkom met apart gastentoilet. De ruime op te frissen keuken staat in directe verbinding met de woonkamer en eetkamer. Verder is er 1 slaapkamer beneden en te renoveren badkamer. Op het eerste verdiep bevinden zich 2 ruime slaapkamers met ingemaakte kasten, berging en toilet. Er werd een overdekt terras voorzien in hout.

Neem snel contact op via het nummer 0472/42.79.04 om een bezoek in te plannen!

Troeven:
- open bebouwing op gunstige locatie
- 3 ruime slaapkamers
- Recent dubbele beglazing
17:20 - 15/07/2022
Deze ruime villa is gelegen aan het Drongengoedbos. De woning beschikt over 6 ruime slaapkamers, dubbele inpandige garage met sectionale poort, open keuken, badkamer en een zolder van 45 m2 die nog naar eigen keuze kan ingedeeld worden.
Men komt binnen in de ruime inkomhal die in directe verbinding staat met de woonkamer. Wanneer men verder de woning betreedt komt men in de lichtrijke veranda met open kwalitatieve keuken en bergruimte. De badkamer werd recent vernieuwd en is voorzien van inloopdouche, lavabo en toilet. Beneden zijn er 3 ruime slaapkamers. Wanneer men zich naar het eerste verdiep begeeft komt in de nachthal met nogmaals 3 ruime slaapkamers.
De woning beschikt over een regenwaterput, het zonnig perceel van 1.478 m2 is volledig omheind met automatisch hekken, grasrobot aanwezig, ...
Overal dubbele beglazing in houten schrijnwerk, EPC 223 kWh, CV op mazout en elektriciteit is gekeurd tot en met 2042

Op zoek naar rust, ruimte & kwaliteit? Mis deze kans niet en bel nu om uw afspraak in te plannen naar het nummer 0472/42.79.04. Bezoekmomenten dinsdag 17 mei & donderdag 19 mei!

Troeven:
- Gunstig EPC
- 6 slaapkamers
- Prachtig gelegen aan het bos
- Dubbele inpandige garage
- Goed onderhouden
17:16 - 22/06/2022
Dit instapklaar duplex appartement met gesloten garagebox bevindt zich in het rustige Oosteeklo. Als investeerder op zoek naar een rendement van 4%? Neem dan nu contact op!

Wanneer men binnenkomt betreedt men de aparte inkomhal met gastentoilet die in directe verbinding staat met de ruime leefruimte. Overal is er dubbele beglazing in PVC voorzien. Verder is er een terras met zicht op de velden. Aansluitend bevindt zich de keuken met bergruimte. Op het eerste verdiep bevinden zich drie slaapkamers. De badkamer is voorzien van douchecabine, lavabo, toilet & aansluiting wasmachine. Verder kan men ook in de ruime gezamenlijke tuin genieten van de zonnige dagen. Goede investering als starter of als rendementsappartement met een bruto rendement van 4%!!

Garage verplicht bij te kopen voor €15.000.

Troeven:
- Drie slaapkamers
- Gesloten garagebox
- Conforme keuring elektriciteit
- Rustig gelegen
- Gezamenlijke tuin
19:44 - 21/06/2022
Deze zeer ruime villa te Bassevelde bevindt zich op een zonnig perceel van 1.225 m2 met een bewoonbare oppervlakte van 313 m2. Men kan hier genieten van de rust en het landelijk zicht! De goed onderhouden woning werd stevig gebouwd in 2000 met kwalitatieve materialen. Zo is er een natuursteen vloer en parketvloer voorzien. De woning bestaat uit 5 ruime slaapkamers van tussen de 16 en 48 m2 en 2 badkamers. Er is een inpandige garage van 26 m2 en een extra garage van 33 m2.
Men komt binnen in de inkomhal met gastentoilet. De woonkamer staat in directe verbinding met de tuin en keuken. De op te frissen keuken beschikt over vaatwas van Miele, oven, kookplaat en voldoende kastruimte. Op de benedenverdieping bevindt zich de eerste slaapkamer en badkamer. Wanneer men verder de woning betreedt komt men op het tweede verdiep waar er 4 slaapkamers met badkamer voorzien zijn. De grootste slaapkamer heeft ingemaakte kasten over de volledige breedte en dressing.
CV is er op aardgas, de elektriciteit is conform en de woning beschikt over een gunstige EPC van 166 kWh/ (m2 jaar). Verder zijn er nog 2 regenputten van elk 5000 liter. Via het automatisch hekken is het mogelijk om uw perceel volledig veilig af te sluiten.
Kwaliteit en ruimte gaan hier hand in hand!

Wees er snel bij voor deze opportuniteit en neem contact op met Baptiste via het nummer 0472/42.79.04 om een afspraak in te plannen!

Troeven:
- Ruimte & kwaliteit
- 5 slaapkamers
- 2 badkamers
- 2 garages
- Groot zonnig perceel
- Landelijk zicht
- Elektriciteit conform
- Gunstige EPC
19:06 - 14/04/2022
Dit recent kwalitatief gerenoveerd éénslaapkamer appartement is centraal gelegen te Maldegem. Winkels, centrum, openbaar vervoer, ... bevinden zich allemaal op wandelafstand. Het appartement werd met oog voor kwaliteit en zorg gerenoveerd. Men komt binnen in de inkom met gastentoilet en vestiaire. Aansluitend bevindt zich de open keuken met woonkamer en eetkamer die toegang biedt tot het zonnig terras. De ruime slaapkamer is voorzien van ingemaakte kasten zodanig men optimaal van de ruimte kan genieten. De badkamer beschikt over aansluiting wasmachine, lavabo en douche.
Dit appartement werd voorzien van een kwalitatieve parketvloer. De elektriciteit is conform en er is GEEN syndicuskost in dit gebouw. Bovendien haalt dit appartement met een EPC van 154 kWh/ (m2 jaar) een mooie score op energiezuinigheid. Verder is er voldoende parkeergelegenheid!

Op zoek naar een prachtig gerenoveerd appartement als investeerder of starter zonder hoge bijkomende kosten? Neem dan nu contact op met Baptiste via het nummer 0472/42.79.04 om een afspraak in te plannen!

Troeven:
- Geen hoge syndicuskosten
- Mooie energiescore
- Enkel verhuizen
- Kwalitatief gerenoveerd
- Prachtige parketvloer
- Voldoende parkeergelegenheid
- Winkels, openbaar vervoer, centrum, ... op wandelafstand
12:24 - 10/05/2022
Dit instapklaar appartement beschikt over 2 slaapkamers, keuken, badkamer en toilet. Er is aan de voorzijde een balkon en achteraan een terras. De gevel werd enkele jaren geleden gerenoveerd en er werd een isolatiecrepi aangebracht. Het appartement is altijd zeer goed onderhouden. CV op aardgas en de elektriciteit is conform.

Beschikbaar bij akte!

Op zoek naar een topinvestering op een goede ligging met een nettorendement van meer of 3%? Maak nu uw afspraak via het nummer 0472/42.79.04!
18:11 - 16/06/2022
Deze gerenoveerde woning te Sint-Jozef is voorzien van 4 slaapkamers en 2 badkamers. Men komt binnen in de inkomhal met gastentoilet. Wanneer men verder de woning betreedt komt men in de eetkamer, woonkamer en open keuken. Hier werd een kwalitatieve parket geplaatst. Op het eerste verdiep bevinden zich de eerste en tweede ruime slaapkamer met badkamer (ligbad, douche, toilet en lavabo). Op het tweede verdiep bevinden zich slaapkamer 3 en 4 met aansluitend de 2de badkamer. Verder is er een nog een terras, zonnige tuin en bergruimte.
Op zoek naar een ruime betaalbare gerenoveerde woning? Neem dan snel contact op via het nummer 0472/42.79.04 om een afspraak in te plannen.

Troeven:
- Ruimte
- Recent gerenoveerd
- 4 slaapkamers
- 2 badkamers
09:23 - 08/03/2022
Deze prachtige trapgevelwoning is gelegen in het hartje van Brugge nabij het pandreitje. De woning werd volledig gerenoveerd inclusief nieuwe riolering. Men komt binnen in de aparte inkomhal waar ook het gastentoilet is voorzien. Wanneer men de woning betreedt komt men in de woonkamer met open keuken. Hier is een prachtige parketvloer voorzien. Achteraan de woning werd er een binnenkoer gecreëerd.
Op het eerste verdiep is de eerste ruime slaapkamer voorzien, alsook de badkamer en technische ruimte. Op het tweede verdiep bevinden zich de 2de en 3de ruime slaapkamer.
Op zoek naar een instapklare woning op een prachtige locatie in het centrum van Brugge? Neem dan snel contact op via het nummer 0472/42.79.04 om een bezoek in te plannen!

Troeven:
- Prachtige locatie
- 3 ruime slaapkamers
- Totaalrenovatie inclusief riolering
- Kwalitatieve parketvloer
17:34 - 01/03/2022
Deze op te frissen woning bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Maldegem. Openbaar vervoer, winkels, zwembad, ... zijn op fiets- of wandelafstand. De woning is voorzien van CV op aardgas, dubbele beglazing en de elektriciteit is conform. De woning beschikt over woonkamer, keuken, badkamer en 2 ruime slaapkamers. Verder is er voldoende bergruimte en een garage. Het perceel van 387 m2 biedt tal van mogelijkheden.

Wenst u een bezoek in te plannen? Neem dan snel contact op via het nummer 0472/42.79.04 om een afspraak in te plannen!

Troeven:
- voldoende parkeergelegenheid
- elektriciteit conform
- CV op aardgas
- ruim perceel van 387 m2
12:04 - 11/02/2022
Deze woning te Aalter bevindt zich op een ruim perceel van 1.026 m2 met een privatieve oprijlaan. De woning is voorzien van houtkachels en elektrische verwarming. Er is overal dubbele beglazing in PVC en de elektriciteit is conform geplaatst. Men komt binnen en rechts bevindt zich de eerste slaapkamer (bureau). Verder is er de eetkamer, living, keuken, apart toilet en badkamer. Via de zoldertrap komt men boven waar er nog 2 slaapkamers voorzien zijn.

Verder is er nog een gesloten garagebox en overdekte autostaanplaats. De riolering is reeds gescheiden.

Wenst u meer informatie? Neem dan snel contact op via het nummer 0472/42.79.04 en mis deze topper niet!

Troeven:
- privatie oprijlaan
- conforme keuring elektriciteit
- 1.026 m2 grond
- gesloten garagebox
09:34 - 02/02/2022
In het centrum van Boekhoute met apotheek, openbaar vervoer, winkels, ... op wandelafstand bevindt zich dit nieuwbouw service appartement. Dankzij deze assistentiewoning blijft u langer zelfstandig met de dagelijkse nodige zorg en service.

Het appartement beschikt over ruime living met open keuken, slaapkamer en badkamer. Verder is er nog een ruim terras aanwezig. Uiteraard is het appartement volledig rolstoeltoegankelijk. Geniet met residentie- en dorpsgenoten in de gezellige cafetaria, waar een leuke babbel en een spelletje kaarten dagelijkse kost zijn. Bovendien is er een krulbolbaan aanwezig.

Neem nu contact op via het nummer 0472.42.79.04 om een afspraak in te plannen!
11:47 - 28/03/2022
Deze ruime gerenoveerde woning bevindt zich in het centrum van Ichtegem. De woning werd volledig gerenoveerd in 2021. Men komt binnen in de ruime inkomhal met gastentoilet. De woonkamer met open keuken staat in directe verbinding tot het terras. De keuken is voorzien van kwalitatieve AEG toestellen. Wanneer men verder de woning betreedt komt men in de berging en droge kelder. Er zijn momenteel 3 ruime slaapkamers en een badkamer met douche en bad. Er is reeds een vaste trap naar de geïsoleerde zolderruimte waar er gemakkelijk nog 2 extra kamers voorzien kunnen worden.
Er is reeds een inpandige garage voorzien en er is de mogelijkheid om een gesloten garagebox achter de woning bij te kopen. Buiten is er een zonnig terras met autostaanplaats.

Op zoek naar een zeer ruime woning als investeerder of voor uzelf? Neem dan snel contact op via het nummer 0472/42.79.04!

Troeven:
- 3 ruime slaapkamers (mogelijks 5)
- ruime badkamer
- voldoende bergruimte
- inpandige garage
- elektriciteit conform
12:24 - 10/05/2022
De schuur zelf heeft 3 verdiepingen met in totaal een oppervlakte van +/- 700 m2. Bent u een autoliefhebber, zelfstandig aannemer of bent u op zoek naar veel plaats? Dan kan deze schuur dienst doen voor uw droom.
16:33 - 04/05/2022
Dit instapklaar duplex appartement met gesloten garagebox bevindt zich in het rustige Oosteeklo. HET APPARTEMENT NAAST DIT APPARTEMENT BIEDEN WIJ U OOK TE KOOP AAN. Als investeerder op zoek naar een rendement van 4% met 2 appartementen in 1 blok? Neem dan nu contact op!

Wanneer men binnenkomt betreedt men de aparte inkomhal met gastentoilet die in directe verbinding staat met de ruime leefruimte. Overal is er dubbele beglazing in PVC voorzien. Verder is er een terras met zicht op de velden. Aansluitend bevindt zich de keuken met bergruimte. Op het eerste verdiep bevinden zich drie slaapkamers. De badkamer is voorzien van douchecabine, lavabo, toilet & aansluiting wasmachine. Verder kan men ook in de ruime gezamenlijke tuin genieten van de zonnige dagen. Goede investering als starter of als rendementsappartement met een bruto rendement van 4%!!

Garage verplicht bij te kopen voor €15.000.

Troeven:
- Drie slaapkamers
- Gesloten garagebox
- Conforme keuring elektriciteit
- Rustig gelegen
- Gezamenlijke tuin
14:02 - 06/04/2022
Deze villa beschikt over vier slaapkamers & ruime inpandige garage. Bij binnenkomst komt men in de ruime inkom met gastentoilet. De open keuken kijkt uit op de woonkamer met kwalitatieve tegelvloer die in directe verbinding staat met het terras/tuin. In deze tuin is het heerlijk vertoeven tijdens de zomermaanden. Het verwarmd zwembad is voorzien van zoutelektrolyse en dus zeer onderhoudsvriendelijk. Verder beschikt de woning over vier slaapkamers, badkamer met douchecabine, dubbele lavabo en een zolder. Verder is het dak geïsoleerd, CV op aardgas en overal dubbele beglazing.

Deze woning wordt verkocht onder het principe van een STARTPRIJS. Kom langs en doe een bod!

Troeven:
- Tropische tuin
- 4 slaapkamers
- Ruime inpandige garage
18:21 - 09/01/2022
Deze halfopen bebouwing gelegen op een zonnig perceel van 1138 m2 bevindt zich op een gunstige locatie te Sint-Andries. Winkels, openbaar vervoer, scholen, ... zijn op fiets- of wandelafstand. De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers, keuken, woonkamer, inkom, badkamer en kelder. Een grote plus van deze eigendom is zijn grote zonnige tuin. CV op aardgas is reeds voorzien. Verder zijn er 2 gesloten garageboxen en is er voldoende parkeerplaats. Kom het potentieel van deze woning ontdekken en maak snel een afspraak via het nummer 0472/42.79.04!

Troeven:
- ligging
- voldoende parkeerplaatsen en 2 garageboxen
- ruim zonnig perceel van 1138 m2
- 3 ruime slaapkamers
13:03 - 24/12/2021
Dit magazijn bevindt zich in de Raverschootstraat te Eeklo. Het heeft een perceel van 417 m2 en een oppervlakte van 240 m2.

Neem nu contact op via het nummer 0472/42.79.04 voor verdere inlichtingen!
21:10 - 25/11/2021
Deze instapklare woning bevindt zich op wandelafstand van station, scholen, winkels, ... van Eeklo. De woning is voorzien van een inpandige garage, 3 ruime slaapkamers, badkamer, keuken, woonkamer en een ruime zonnige tuin.

De keuken is voorzien van oven, microgolf, koelkast, vaatwas, ... Verder is er in de badkamer een ligbad, douche en lavabo. Overal is er dubbele beglazing in PVC, er is CV op aardgas en het dak werd geïsoleerd.

Wees er als eerste bij en neem snel contact op om een bezoek in te plannen.

Troeven:
- ruime zonnige tuin
- 3 ruime slaapkamers
- ruime inpandige garage
- instapklaar
09:30 - 29/11/2021
KOOP NU ALS INVESTEERDER NOG AAN 10% IPV 12%!!

Deze instapklare rijwoning op een steenworp van het centum van Eeklo beschikt over twee ruime slaapkamers, gastentoilet, wasruimte, woonkamer, keuken en badkamer. Verder is er nog een ruim zonnig terras.
Overal is er dubbele beglazing in PVC en CV op aardgas. De elektriciteit wordt conform afgeleverd bij akte.

Op zoek naar een betaalbare instapklare woning of een goede investering met meer dan 3% netto rendement? Neem nu contact op via het nummer 0472/42.79.04!

Troeven:
- instapklaar
- goede rendementseigendom
- op een steenworp van centrum Eeklo
- conform elektrische keuring
17:30 - 30/11/2021
Deze open bebouwing bevindt zich op een totaal perceel 4.005 m2. Mits de nodige renovatie maak je van deze eigendom een ware parel op een toffe locatie. De woning beschikt over een garage, keuken, woonkamer, badkamer, slaapkamer beneden en mits het plaatsen van een vaste trap kunnen er nog drie extra ruimtes voorzien worden op het eerste verdiep. De verwarming is op elektriciteit.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van deze woning? Neem dan snel contact op via het nummer 0472/42.79.04!

Troeven:
- Goed gelegen
- Aangenaam perceel
- Tal van mogelijkheden
- Garage
10:08 - 08/11/2021
Deze prachtige ruime villa is gelegen in een rustige woonwijk te Sijsele. Men komt binnen in de ruime inkomhal die in directe verbinding staat met de gezellige woonkamer. De houthaard van het gekende merk Rocal is het hart van deze woning. Wanneer men verder de woning betreedt komt men in de keuken voorzien van oven, microgolf, vaatwas, ...
De woning beschikt over een ruime dubbele garage met automatische poort. Er zijn drie ruime slaapkamers (19 m2, 21 m2 en 38 m2), 2 dressings en 2 badkamers voorzien. Uiteindelijk is er nog een ruime zolder! Recent werd er een nieuw tuinhuis (45 m2) geplaatst met een ruim terras. Er is een zonwering geïnstalleerd door Winsol.

Op zoek naar kwaliteit en ruimte? Maak nu uw afspraak via het nummer 0472/42.79.04 en ontdek deze villa!

Troeven:
- Ruimte
- Zonnige tuin
- Dubbele inpandige garage
- Rustig gelegen
- Recent tuinhuis
18:39 - 28/09/2021
Deze gezellige instapklare gesloten bebouwing bevindt zich in een autovrije straat en op fietsafstand van het historisch centrum Gent. Men komt binnen in de aparte inkomhal die in directe verbinding staat met de woonkamer en keuken. De badkamer is voorzien van douche, toilet en lavabo. Verder is er een gezellige kruidenkoer. Op het eerste verdiep bevindt zich de eerste ruime slaapkamer. De tweede slaapkamer is toegankelijk via de vaste trap naar het tweede verdiep. Verder is er nog een droge kelder!
In de zomer is het heerlijk vertoeven in de autovrije straat. Mogelijkheid tot het bijhuren van de gesloten garagebox voor €47/maand.

Wees er snel bij en plan nu uw afspraak via het nummer 0472/42.79.04!

Troeven:
- interessante prijscategorie
- 2 slaapkamers
- autovrije straat
- mogelijkheid tot bijhuren garagebox
17:48 - 23/09/2021
Deze woning is gelegen in een rustige zijstraat van de Koningin Astridlaan te Maldegem. Openbaar vervoer, school, winkels, apotheek, … bevinden zich allemaal op wandelafstand. De woning is voorzien van woonkamer, eetkamer, keuken, 3 ruime slaapkamers, badkamer met bad en inloopdouche, dressing en zolderruimte. De grote troef is de doorrijgarage van 40 m2. Er zijn twee automatische poorten voorzien. Verder is er CV op aardgas, dubbele beglazing, een boorput en werd het dak geïsoleerd.

Heeft u zich ook laten charmeren door deze woning? Plan dan snel uw bezoek in met Baptiste via het nummer 0472/42.79.04!

Troeven:
- Gunstige EPC
- 3 ruime slaapkamers
- instapklaar
- Enorm ruime garage met 2 automatische poorten
15:34 - 23/08/2021
Deze woning situeert zich te Oosteeklo op een zonnig perceel van 466 m2. Deze op te frissen woning beschikt over dubbele beglazing in PVC schrijnwerk. Verder is er een inpandige garage aanwezig. Wanneer men verder de woning betreedt komt men in de woonkamer, keuken, badkamer en drie ruime slaapkamers. De verwarming is op mazout met een recente mazouttank.

Wenst u deze woning te bezoeken? Neem dan vrijblijvend contact op via het nummer +32 472 42 79 04!

Troeven:
- Aangenaam perceel
- Nieuwe mazouttank
- Drie slaapkamers
- Inpandige garage
10:41 - 31/08/2021
Deze kwalitatieve halfopen nieuwbouwwoning is gelegen te Kleit op een perceel van 1462,68 m2. De woning dient nog verder afgewerkt te worden waardoor er op deze manier nog een eigen touch aan de woning gegeven kan worden. Volgende zaken dienen nog voorzien te worden door de kopers: keuken, vloeren, binnendeuren, badkamer, trappen, oprit en terras.
De woning is reeds voorzien van vloerverwarming zowel beneden als boven, uiteraard geïsoleerd naar de huidige normen, de elektriciteit wordt conform afgeleverd en de aansluiting van nutsvoorzieningen zullen ook voorzien zijn.
De woning is voorzien van inkom, gastentoilet, eetkamer, woonkamer, keuken, inpandige garage, 3 ruime slaapkamers, bergruimte en badkamer (douche, bad, dubbele lavabo en toilet). Mits het voorzien van een vaste trap kunnen er nog 2 ruime slaapkamers voorzien worden op de huidige zolderruimte. EPB dient nog opgesteld te worden.
Verkoop onder BTW-stelsel (21% btw = €385.990 inclusief BTW).

Op zoek naar een goed gelegen nieuwbouw met ruimte? Neem contact op via het nummer 0472/42.79.04 voor verdere info en een bezoek in te plannen.

Troeven:
- ruime halfopen bebouwing
- volgens de huidige isolatienormen
- ruim zonnig perceel
- voldoende parkeergelegenheid
- afwerken naar eigen voorkeur
11:56 - 16/07/2021
In deze gezellige gemeente Oosteeklo verscholen achter het groen bevindt zich dit recent (2016) duplex appartement met drie slaapkamers. Men komt binnen via de trap in de inkomhal met apart gastentoilet. Wanneer men verder de woning betreedt komt men in de woonkamer met eetkamer en open keuken. De keuken is voorzien van oven, vaatwas, inductiekookplaat, voldoende kastruimte en Franse frigo. Aansluitend aan de keuken is de berging voorzien waar er aansluiting is voor wasmachine en droogkast. Op ruim zuidwest-gericht terras. kan u genieten van een heerlijke aperitief. Betreedt men verder het appartement naar het bovenste verdiep komt men in de nachthal die toegang verleent tot drie ruime slaapkamers (1 met dressing), apart toilet en badkamer.

Overal is er uiteraard dubbele beglazing in PVC en aan de woonkamer zijn er buitenscreens voorzien. In de masterbedroom werd er twee jaar geleden airco geplaatst. Het volledig appartement beschikt over domotica.

Bij het appartement wordt er nog een gesloten garagebox meeverkocht voor €24.000.

Troeven:
- energiezuinig appartement
- ruime leefruimte
- gesloten garagebox
- voorzien van domotica
- perfect onderhouden & instapklaar
09:05 - 03/08/2021
UNIEKE PRIJSAANPASSING!!

Ruime, gerenoveerde woning.

Een inkomhal met ruim gastentoilet brengt u naar de woonruimte met ingebouwd haardvuur.
Aansluitend treft u de enorme leefkeuken met heel veel kastruimte en zicht op de tuin.
Op de benedenverdieping hebt u nog voldoende bergruimte en een wasplaats waar u makkelijk wasmachine, droogkast, koelkast, diepvriezer enzovoort kwijt kan.
In de badkamer vindt u een inloopdouche en het tweede toilet.

Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers en een derde toilet dat eventueel kan uitgebreid worden naar een tweede extra badkamer.

Op de tweede verdieping is de masterbedroom met mogelijkheid om een dressing te creëren.
Overal in de woning is er reeds dubbele beglazing aanwezig alsook rolluiken. De centrale verwarming ( in alle ruimtes ) werd nieuw geplaatst in 2019.
De elektriciteit is conform aan het AREI. (geldig tot 2044)

Een zonnige, onderhoudsvrije zuidwest gerichte tuin met 100% privacy en parkeermogelijheid maakt de woning compleet en instapklaar.

Deze woning is ook uitermate geschikt voor de investeerder. Met een gemiddeld NETTO huurrendement van meer of 3% is dit een ideale langetermijninvestering.

Plan nu zo snel mogelijk een afspraak in via het nummer 0472/42.79.04!
19:26 - 01/04/2021
Op wandelafstand van het centrum van Maldegem bevindt zich deze recente (2016) gerenoveerde woning. De woning bestaat uit drie ruime slaapkamers, voldoende bergruimte en woonkamer met open keuken. De kwalitatieve Dovy keuken beschikt over een inductiekookplaat, oven, microgolf, vaatwas, voldoende kastruimte, ... De badkamer is voorzien van een ligbad met douchemogelijkheden en lavabo. Overal is er dubbele beglazing in PVC, elektriciteit is conform, CV op aardgas (HR-ketel Buderus), Ventilatie C, regenput van 3000 liter, ...

De woning werd volledig gestript en volledig opnieuw heropgebouwd. Alle leidingen, riolering, elektriciteit, ... werden volledig nieuw geplaatst. De EPC geeft dan ook de energiezuinigheid van de woning weer met een energielabel van 138 kWh.

Wenst u een instapklare woning zonder zorgen? Neem dan nu contact op voor een bezoek!

Troeven:
- EPC 138
- Elektriciteit conform
- Alles werd volledig vernieuwd
- Wandelafstand centrum Maldegem
- 3 ruime slaapkamers
21:11 - 26/05/2021
Deze woning situeert zich te Oosteeklo op een zonnig perceel van 453 m2. Deze op te frissen woning beschikt over dubbele beglazing in PVC schrijnwerk. Wanneer men verder de woning betreedt komt men in de woonkamer, keuken, badkamer en 2 ruime slaapkamers. De verwarming is op mazout met een recente mazouttank. De woning beschikt over een ruime zolder.

Wenst u deze woning te bezoeken? Neem dan vrijblijvend contact op via het nummer +32 472 42 79 04!

Troeven:
- Aangenaam perceel
- Nieuwe mazouttank
- Parkeermogelijkheid
13:45 - 19/05/2021
Dit project wordt verkocht met goedgekeurde plannen voor de bouw van 4 appartementen en 4 autostaanplaatsen in het centrum van Sint-Laureins.

Wenst u meer info over het project? Neem dan contact op via het nummer +32 472 42 79 04!
16:07 - 29/03/2021
Deze rijwoning te Zwankendamme dient grondig gerenoveerd te worden. De gas is reeds voorzien en deels is er dubbele beglazing en enkele beglazing. Verder zijn er drie slaapkamers en badkamer en een zolderruimte. Achteraan is de woning toegankelijk met de wagen en is er een garage voorzien.

Wenst u de mogelijkheden van deze woning te bezichtigen? Neem dan nu contact op via het nummer 0472/42.79.04 om een bezoek in te plannen!
17:14 - 10/04/2021
REEDS VERKOCHT VOOR PUBLICATIE!
Deze goed onderhouden woning te Sint-Jozef beschikt over 4 slaapkamers. Mits enige renovatie komt deze parel opnieuw tot zijn recht!
14:33 - 13/03/2021
Dit tweeslaapkamerappartement bevindt zich te Wachtebeke. Doorheen de jaren werd het appartement met uitermate grote zorg onderhouden. Er werden mooie materialen gebruikt. Het appartement bestaat uit een zeer ruime leefruimte, twee royale slaapkamers met elk mooie ingemaakte kasten, apart toilet, ruime keuken (goed onderhouden toestellen van AEG en Siemens), badkamer (ligbad met douchemogelijkheden en dubbele lavabo). Verder is er een conform elektriciteitsattest, dak werd reeds geïsoleerd en overal dubbele beglazing. Indien gewenst kan er een gesloten garagebox bijgekocht worden. Ook is er nog een ruime gesloten kelderberging inbegrepen. Op zoek naar een ruim appartement voor u of een investeringseigendom zonder nog grote kosten te willen doen? Dit appartement kan voor beide dienen.

Troeven:
- Prachtig onderhouden
- Mooie materialen
- Mogelijkheid tot bijkopen garagebox
- Goed gelegen
14:37 - 13/03/2021
Deze verhuurde nieuwbouwwoning te Zwevezele bevindt zich in een rustige verkaveling van 2018. De woning wordt verkocht onder registratierechten en niet onder BTW-stelsel. Op heden is deze woning verhuurd voor €750 per maand. Er zijn drie slaapkamers, badkamer met lavabo, toilet en douche, bergruimte, zolderruimte en keuken. De keuken is voorzien van Pelgrim oven, microgolf, vaatwas, frigo, voldoende kastruimte, ...
Uiteraard is de woning volledig voorzien in dubbele beglazing in PVC, ventilatie, regenput van 5000 liter, conforme elektrische keuring en werd het dak geïsoleerd. De vraagprijs is inclusief gesloten garagebox.

Op zoek naar een goed onderhouden nieuwbouwwoning of een duurzame investering? Neem nu contact op via het nummer 0472/42.79.04!

Troeven:
- E-peil van 46
- Recent gebouwd
- Gesloten garagebox
- Mooie verkaveling
- 3 slaapkamers
16:48 - 16/02/2021
Achter deze prachtige trapgevelwoning in het centrum van Brugge op wandelafstand van het Koningin Astridpark schuilt deze te renoveren woning. Er zijn vier ruime slaapkamers tussen 16 en 22 m2. Dubbele beglazing is reeds voorzien van het jaar 2016 net zoals CV op aardgas. Verder heeft de woning een grondige renovatiebeurt nodig. Mits het verwijderen van de keuken en badkamer en deze te herindelen in de woning kan er een koertje gecreëerd worden. Mis deze topper niet en plan nu uw afspraak in via het nummer 0472/42.79.04!

Troeven:
- Prachtig gelegen
- Charmante trapgevel
- 4 ruime slaapkamers
- Tal van mogelijkheden
09:13 - 06/08/2020
Deze te renoveren woning bevindt zicht te Lievegem (Waarschoot). De woning heeft een aangename tuin met zicht op de landelijke velden van Lievegem. Verder zijn er drie ruime slaapkamers, dubbele beglazing, verwarming op gas, garage en voldoende bergruimte. Wens je de mogelijkheden van deze woning te bezichtigen? Plan dan nu uw afspraak in via het nummer 0472/42.79.04!

Troeven:
- Goed gelegen
- Zicht op de landelijke velden
- 3 slaapkamers
- Garage en ruime berging
12:35 - 16/12/2020
Deze renovatiewoning met drie slaapkamers bevindt zich te Kallo (Beveren). De woning bestaat uit inkom, woonkamer, keuken, bureau, badkamer en drie slaapkamers. Er is nog een zolderverdieping ook voorzien. Verder is er reeds CV op aardgas en dubbel glas in aluminium schrijnwerk.

Wenst u er als eerste bij te zijn? Neem dan snel contact op via het nummer 0472 42 79 04!
11:14 - 28/06/2021
Deze garagebox te Ichtegem werden recent opgeleverd. Ze beschikken elk over hoge kantelpoorten van 2m40 bij inrit. De garage zelf heeft een oppervlakte van €22.000.

Voor verdere inlichtingen kan je contact opnemen via het nummer 0472/42.79.04!
20:44 - 13/04/2022
Dit op te frissen duplex appartement met gesloten garagebox bevindt zich in het rustige Oosteeklo. Wanneer men binnenkomt betreedt men de aparte inkomhal met gastentoilet die in directe verbinding staat met de ruime leefruimte. Overal is er dubbele beglazing in PVC voorzien. Het appartement wordt elektrisch verwarmd. Verder is er een terras met zicht op de velden. Aansluitend bevindt zich de keuken met bergruimte. Op het eerste verdiep bevinden zich drie slaapkamers. De badkamer is voorzien van douchecabine, lavabo, toilet & aansluiting wasmachine. In de verkoopprijs zit de gesloten garagebox inbegrepen. Verder kan men ook in de ruime gezamenlijke tuin genieten van de zonnige dagen. Goede investering als starter of als rendementsappartement.

Troeven:
- Drie slaapkamers
- Gesloten garagebox
- Rustig gelegen
- Gezamenlijke tuin
00:00 - 28/12/2020
Deze volledig te renoveren gesloten bebouwing gelegen langs de Brugsesteenweg te Eeklo biedt tal van mogelijkheden. De woning heeft een vlotte verbinding naar het centrum van Eeklo, winkels, openbaar vervoer, E34, ... De woning dient volledig onder handen genomen te worden en beschikt momenteel over inkom, woonkamer, keuken, extra bergruimte die kan dienen als tuin mits afbraakwerken en twee slaapkamers. Verder is er nog parkeergelegenheid voor de woning.

Interesse in deze renovatiewoning met tal van mogelijkheden? Neem nu contact op via het nummer 0472/42.79.04 en plan een bezoek in!

Troeven:
- fantastisch gelegen
- tal van mogelijkheden
13:55 - 06/06/2020
Deze goed gelegen halfopen bebouwing te Sint-Kruis biedt tal van mogelijkheden. Mits enkele aanpassingen heb je een prachtige charmewoning op een mooi, goed gelegen perceel. Wanneer men deze woning betreedt komt men in de aparte inkomhal. Hier is er een vestiaire voorzien en een gastentoilet. De woning is onderkelderd en deze droge ruimte biedt de mogelijkheid als extra opbergruimte. Daarnaast heeft de woning een inpandige garage. Wanneer men verder de woning betreedt komt men in de eetkamer/woonkamer. In directe verbinding werd de keuken in '93 uitgebouwd waardoor er een ultieme connectie is gecreëerd met de tuin. De keuken beschikt over vaatwas, oven, frigo, kookplaat, ... Eenmaal boven zijn er drie slaapkamers, dressingruimte en badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en lavabo. De ruime zolder kan gebruikt worden als opbergruimte of mits enkele aanpassingen als extra slaapkamer. Verder is er CV op aardgas, dubbele beglazing in houten schrijnwerk en werd het dak geïsoleerd.

Neem nu contact op via het nummer

Troeven:
- Fantastisch gelegen woning
- Ruim perceel
- Zuid-West georiënteerd
- Tal van mogelijkheden
12:32 - 14/12/2020
Dit op te frissen éénslaapkamerappartement bevindt zich aan de kerk te Knokke-Heist op wandelafstand van het strand. Bij binnenkomst komt men in de aparte inkomhal. Verder is er een gastentoilet voorzien, open keuken, woonkamer, bergruimte en ruime slaapkamer met aansluitend badkamer (bad met douchemogelijkheden en lavabo). Bij het appartement hoort er nog een kelderberging en twee fietshaken. Verder is het appartement voorzien van vloerverwarming op elektriciteit. Op zoek naar een betaalbaar buitenverblijf? Neem nu contact op via het nummer 0472/42.79.04 om een afspraak in te plannen!

Troeven:
- Goed gelegen
- Gunstig EPC
- Kelderberging
- Twee fietshaken
12:31 - 15/12/2020
In Oedelem bevindt zich deze verscholen ruime zonnige woning met 5 slaapkamers. Wanneer men binnenkomt komt men in de ruime inkomhal. Verder is het gelijkvloers ingedeeld als volgt: bureauruimte, woonkamer met zithoek die in directe verbinding staat met de instapklare keuken & bergruimte. Betreedt men verder de woning komt men op het eerste verdiep dat bestaat uit vijf ruime slaapkamers en badkamer. De woning is voorzien van elektrische verwarming, dubbele beglazing & zonneboiler. De ingebouwde kwalitatieve speksteenkachel zorgt voor een laag verbruik. Daarnaast is de woning reeds voorzien van 3400 kWh zonnepanelen die nog beschikken over groenestroomcertifacten gedurende 10 jaar met een gemiddelde opbrengst van €1.000 per jaar. Verder beschikt deze woning over een ruime garage en voldoende parkeermogelijkheden.

Op zoek naar een goed onderhouden woning op een perceel van 1184 m2 met 5 slaapkamers? Neem nu contact op via het nummer 0472/42.79.04 en plan nu uw bezoek in!

Troeven:
- Fantastische landelijke tuin
- Verassende ruime woning met 5 slaapkamers
- Zonneboiler
- Groenestroomcertificaten
- Ruime garage
- Rustig gelegen
12:29 - 28/05/2020
Op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer, centrum, ... bevindt zich deze ruime te renoveren halfopen bebouwing met zuidelijk georiënteerde tuin & twee ruime garages. Deze zeer solide gebouwde woning heeft drie slaapkamers, twee badkamers en een ruime zolder die perfect kan heringedeeld worden naar nog twee extra slaapkamers. Deze woning heeft voorheen dienst gedaan als opbrengsteigendom. Er zijn twee ruime vergunde appartementen. De woning is voorzien van stookoliekachels, enkele & dubbele beglazing in houten schrijnwerk en er is reeds een onderdak voorzien.

Op zoek naar een ruime te renoveren woning met parkeergelegenheid & zuidgerichte tuin? Plan dan nu uw bezoek in en ontdek de mogelijkheden van deze woning!

Troeven:
- Solide bouw
- Twee ruime garages & parkeergelegenheid
- 3 slaapkamers, mogelijkheid 5 slaapkamers
- 2 badkamers
12:21 - 04/06/2020
Deze gerenoveerde woning bevindt zich in het centrum van Kleit. Er is enorm veel aandacht besteedt aan de energiezuinigheid van de woning met als resultaat een energielabel van 145 kWh. Overal is er dubbele thermisch isolerende beglazing in aluminium, het dak werd geïsoleerd, buitenmuurisolatie, CV op aardgas, ... De woning ondergaat de laatste afwerking en zal ook afgewerkt afgeleverd worden. Men kan dus ook rekenen op een conform attest elektrische keuring. De woning is voorzien van 4 ruime slaapkamers, twee badkamers (douchekamer met lavabomeubel nog in afwerking) en drie toiletten. In de vochtige ruimtes is er een afzuigsysteem voorzien. De volledig geïnstalleerde keuken (vaatwas, gasvuur, micro-golf, voldoende kastruimte, ... van het merk Zanussi) heeft directe connectie met de zonnige tuin waar het heerlijk vertoeven is in de zomermaanden. Door de centrale houthaard kan je zowel in de keuken als in de woonkamer genieten van natuurlijke warmte en gezelligheid. De garage met automatische poort heeft doorgang tot de tuin. Mits enkele aanpassingen is het mogelijk om een zwembad te installeren of een waterreservoir aan te leggen. Sted. inl. in aanvraag.

Ook benieuwd naar deze ruime energiezuinige gezinswoning? Maak nu snel uw afspraak via het nummer 0472/42.79.04 en wees er als de eerste bij!

Troeven:
- Energiezuinige gezinswoning (145 kWh)
- 4 slaapkamers
- Drie toiletten
- 2 badkamers
- Ruime tuin
- 2 regenputten van 10.000 liter
12:28 - 21/10/2020
Deze charmewoning bevindt zich in een rustige wijk te Poeke (Aalter). De woning is door de jaren heen zeer goed onderhouden, maar heeft toch enige renovatie nodig. Wanneer men binnenkomt kom men in de aparte inkomhal met gastentoilet. Deze staat in directe verbinding met de woonkamer en veranda. Loopt men door komt men in de keuken en aansluitend in de garage met kantelpoort. Verder zijn er drie ruime slaapkamers, badkamer en dressing/opbergruimte. De zolder is reeds voorzien van een onderdak en is toegankelijk via een zolderluik. De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing in houten schrijnwerk & CV op aardgas. De elektrische keuring is reeds in opmaak. Sted. inl in aanvraag.

Ook gecharmeerd door deze prachtige woning in het rustige Poeke met goede verbinding richting E40, Deinze, Aalter, ... wees er dan snel bij en plan nu uw bezoek in via het nummer 0472/42.79.04!

Troeven:
- Prachtig, rustig gelegen
- Goed onderhouden
- Voldoende parkeergelegenheid
12:28 - 09/10/2020
In deze kleinschalige residentie met twee appartementen bevindt zicht deze instapklare éénslaapkamerappartement te Blankenberge. Bij binnenkomst komt men in de inkomhal die in directe verbinding staat met de woonkamer. Recent werd het plafond vernieuwd en voorzien van isolatie. Aansluitend bevindt zich de praktische ingedeelde keuken die uitgeeft op de binnenkoer waar er aansluiting is voor wasmachine en droogkast. De ruime slaapkamer grenst aan de badkamer die nog in afwerking is. Deze zal voorzien zijn van een nieuwe douche en nieuwe lavabo. Alles wordt afgewerkt uiterlijk tegen de akte. Verder is er nog een gemeenschappelijke kelderberging en apart toilet. Het appartement is voorzien van dubbele beglazing en CV op aardgas. Hier zijn er geen hoge syndicuskosten. De EPC is van voor renovatie.

Troeven:
- Kleinschalige residentie
- Geen syndicuskosten
- Recent vernieuwd
- Instapklaar
12:27 - 05/12/2020
Deze te renoveren hoeve op een perceel van 2.590 m2 te Watervliet biedt tal van mogelijkheden. De woning is voorzien van originele vloer, originele deuren, stalen omheining, plafondhoogte van 3,25m, ... Deze verassend ruime charmewoning heeft 4 slaapkamers, een bureauruimte, badkamer & keuken. Verder is achter de woning een ruime garage gelegen. Met zicht op de velden van Watervliet is het hier heerlijk vertoeven. Altijd al gedroomd van een hoeve met zicht op de velden? Wees er snel bij en plan nu uw afspraak in via het nummer 0472/42.79.04 en ontdek de mogelijkheden van deze idyllisch gelegen hoeve!

Troeven:
- Ruime woning
- Authentieke elementen
- Perceel van 2.590 m2
- Plafondhoogte van 3m25
12:26 - 08/10/2020
Deze halfopen bebouwing gelegen te Drieluikstraat te Oedelem bevindt zich op fietsafstand van Assebroek, openbaar vervoer, LTI Oedelem, ... Deze zeer solide gebouwde woning met zicht op de velden heeft tal van mogelijkheden. Wanneer men binnenkomt komt men in de aparte inkomhal met gastentoilet die in directe verbinding staat met de woonkamer. Overal is er dubbele beglazing voorzien, CV op aardgas (HR-ketel), conform elektriciteitsattest en het dak werd geïsoleerd. Mits enkele aanpassingen kan er een open keuken gecreëerd worden met directe connectie met de veranda/tuin. Op de eerste verdieping zijn er drie volwaardige slaapkamers. De goed onderhouden badkamer is voorzien van douche, toilet en lavabomeubel. Op zolder is er nog enorm veel opbergruimte waar ook de ketel voorzien is. In de zonnige tuin is het heerlijk vertoeven met zich op de velden. Verder is er nog een regenput van 3.500 liter voorzien en een ruime garage. Vrienden uitnodigen voor een BBQ? Dankzij de ruime oprit is er voldoende parkeergelegenheid.

Troeven:
- Solide gebouwde woning
- Rustige woonwijk
- Gunstige ligging met vlotte verbinding richting Brugge
- Goed onderhouden woning
- Conform elektriciteitsattest
12:25 - 06/06/2020
Deze volledig te renoveren gesloten bebouwing gelegen langs de Brugsesteenweg te Eeklo biedt tal van mogelijkheden. De woning heeft een vlotte verbinding naar het centrum van Eeklo, winkels, openbaar vervoer, E34, ... De woning dient volledig onder handen genomen te worden en beschikt momenteel over inkom, woonkamer, keuken, extra bergruimte die kan dienen als tuin mits afbraakwerken en twee slaapkamers. Deze eigendom heeft een tuin die doorloopt tot de Blakstraat waar er een garage is.

Interesse in deze renovatiewoning met tal van mogelijkheden? Neem nu contact op via het nummer 0472/42.79.04 en plan een bezoek in!

Troeven:
- fantastisch gelegen
- tal van mogelijkheden
- garage
12:24 - 06/06/2020
Deze te renoveren woning met een magazijn op een perceel van 339 m2 situeert zicht te Assebroek. Bij binnenkomst komt men in de aparte inkomhal. Er is reeds een nieuw tussendak voorzien. De woning heeft momenteel drie slaapkamers. Verder is er een magazijn van 80 m2 die toegankelijk is via de Sparrenstraat. Wenst u de mogelijkheden van deze woning te bezichtigen? Neem nu contact op via het nummer 0472/42.79.04 om een bezoek in te plannen tijdens het bezoekmoment dinsdagavond!

Troeven:
- Magazijn toegankelijk via de Sparrenstraat
- Tal van mogelijkheden
- Nieuw tussendak reeds voorzien met isolatie
12:22 - 11/07/2020
Deze betaalbare gesloten bebouwing met vier slaapkamers en zonnige tuin bevindt zich te Lokeren. Wanneer men binnenkomt komt men in de aparte inkomhal. Loopt men door komt men in de eetkamer en woonkamer. Verder is het gelijkvloers voorzien van keuken en badkamer. Verwarming is er op gaskachels. Het dak werd reeds geïsoleerd. Verder is er enkele en dubbele beglazing. op het eerste en tweede verdiep bevinden zich drie volwaardige slaapkamers en 1 doorloopkamer. In de zuidwest georiënteerde tuin is het heerlijk vertoeven op een zomeravond met vrienden.

Wenst u de mogelijkheden van deze betaalbare woning te bekijken? Plan nu uw afspraak in via het nummer 0472/42.79.04!

Troeven:
- 4 slaapkamers
- zonnige tuin
- betaalbare woning
12:20 - 10/06/2020
Op wandelafstand van de grote markt bevindt zich deze investeringseigendom bestaande uit vier woningen (Teirlinckstraat 29, 31, 33 & 35) met 4 gesloten garageboxen. Op heden zijn er twee woningen verhuurd. Op zoek naar een goede investering met een nettorendement van meer dan 3%? Neem nu contact op via het nummer 0472/42.79.04 voor verder informatie!
12:17 - 04/06/2020
Deze totaalrenovatie bevindt zich op fietsafstand van centrum Eeklo, winkels, openbaar vervoer, ... Wanneer men binnenkomt komt men in de aparte inkomhal die in verbinding staat met de woonkamer. De keuken heeft mits enkele aanpassingen zicht op de zonnige tuin. Verder heeft deze woning nog twee ruime slaapkamers. Via een zijwegel is de tuin te voet of met de fiets bereikbaar langs achteren.

Mis deze topper niet en plan nu snel uw bezoek in via het nummer 0472/42.79.04!

Troeven:
- Goede ligging
- Tal van mogelijkheden
- Interessante prijscategorie
- Zonnige tuin
12:06 - 16/05/2020
In de dorpskern van Watervliet (Sint-Laureins) situeert zich deze verassend ruime te renoveren woning. Wanneer men de woning betreedt komt men in de inkomhal. De leefruimte staat in directe verbinding met de keuken. Deels is de woning voorzien van nieuwe dubbele beglazing in PVC. Verder bevindt zich de badkamer op het gelijkvloers. De eerste verdieping is ingedeeld met twee ruime slaapkamers. De derde ruime slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping. De zuidgerichte tuin met zicht op de velden van Watervliet is een grote troef. Mits de juiste renovatie maak je hiervan een aangename, ruime & betaalbare woning op een rustige locatie.

Troeven:
- Prachtig zicht
- Rustig gelegen
- 3 ruime slaapkamers
- Interessante prijscategorie

Plan nu uw bezoek in via het nummer 0472/42.79.04 en ontdek de mogelijkheden van deze woning!
12:23 - 04/08/2020