logo

Welkom bij de manual

hier is een kleine titel

U bent op zoek naar
pensioen grafiek
Uw pensioenopbouw
Verzekeren
verzekeren
pensioen grafiek
Uw pensioenopbouw
Verzekeren
verzekeren
Arrow Arrow

mijn titel

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Donec rutrum congue leo eget malesuada. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Sed porttitor lectus nibh. Donec rutrum congue leo eget malesuada.

Brand

Een brandpolis voor uw bedrijf, aangepast aan uw behoeften, vergoedt niet enkel brandschade aan uw bedrijfspand, kantoorgebouw(en), productie-eenheden, restaurant,.. Het verzekert u ook in geval van waterschade, glasbreuk, storm- en hagelschade.

Elektronica

Een brandverzekering verzekert uw elektronisch materieel maar in beperkte mate. Interne defecten, diefstal tijdens het transport, sabotage, omzetverlies, … zijn niet gedekt. Met een ‘Alle risico’s elektronika’ vangen we dit op.

Machinebreuk

Wanneer uw productie of service stilvalt door problemen met machines, kunt u ernstig inkomensverlies en kwalijke imagoschade lijden. Een verzekering ‘Machinebreuk’ compenseert u als het noodlot toeslaat.

Aansprakelijkheid

U kunt aansprakelijk gesteld worden voor schade die u tijdens de uitoefening van uw beroep aan derden aanbrengt. Met een aansprakelijkheidsverzekering beschermt u zich daartegen.

Diefstal

Dit is een onmisbare aanvullende waarborg voor het geval u het slachtoffer wordt van een inbraak of overval.

Bedrijfsschade

Na een schadegeval (brand, water, storm, enz.) of door een andere externe oorzaak, kan uw bedrijf tijdelijk helemaal of gedeeltelijk stilliggen. Een bedrijfsschadeverzekering is daarom de levensverzekering van uw bedrijf.

Vloten

Met een goede verzekering voor uw bedrijfswagens, die zowel schade aan derden als eigen schade dekt, kunnen u en uw medewerkers zorgeloos op weg.

Wegenhulp

De waarborg ‘bijstand aan voertuigen’ biedt hulp wanneer uw voertuig defect is op locatie. Als uw voertuig niet meer kan rijden, komt een takelwagen ter plaatse. Afhankelijk van uw polis wordt voor een vervangwagen gezorgd.

Vervoerd materiaal

In geval van diefstal of overstroming, wanneer uw voertuig bij een ongeval betrokken is,.. wat er ook gebeurt, ook het materieel dat zich in uw voertuig bevindt, is verzekerd.

Transportverzekering

Er wordt een oplossing op maat uitgewerkt voor diefstal van of mogelijke schade aan vervoerde handelswaar.

Bestuurdersverzekering

Uw BA Auto verzekert de passagiers, voor zover het maximaal toegelaten aantal niet overschreden is. De lichamelijke schade van de bestuurder in fout wordt echter niet meeverzekerd. Een ‘Bestuurdersverzekering’ komt daaraan tegemoet.

Rechtsbijstand

Zorgt voor ondersteuning bij alle juridische stappen in verband met de verzekeringen van uw bedrijfswagens en discussies met herstellers of carwash. De polis voorziet in een vergoeding voor uw advocaat- en procedurekosten.

Arbeidsongevallen

Als werkgever bent u altijd verplicht de schade te vergoeden die een werknemer lijdt tijdens het werk, maar ook gedurende de ganse arbeidsweg.

Hospitalisatie

De premie die u betaalt voor de hospitalisatieverzekering van uw werknemers is vrijgesteld van RSZ-bijdragen. Een fiscaal interessant voordeel, zowel voor u als werkgever als voor uw werknemers.

Persoonlijke ongevallen

De wet op de arbeidsongevallen is strikt in de bepaling van de medewerkers en de ongevallen die verzekerd zijn in het kader van de wettelijk verplichte arbeidsongevallenverzekering. Daarom kan het voor uw bedrijf nuttig zijn een aanvullende verzekering af te sluiten voor de ongevallen van uw medewerkers in hun privéleven.

Groepsverzekeringen

Deze verzekering dekt de waarborgen overlijden en arbeidsongeschiktheid van uw medewerkers en zorgt voor de opbouw van hun aanvullend pensioen. Het voordeel voor u als werkgever is dat de premie fiscaal aftrekbaar is.