logo

MYFIN IMMO

Baptiste De Cuyper

Sinds mei 2020 biedt MyFin u een nog betere service in het beheer en de groei van uw vermogen met de tak immo!

MyFin speelde al geruime tijd met het idee om de tak immo toe te voegen aan zijn diensten. Aangezien de dienstverlening van MyFin bestond uit kredieten, beleggingen, bank en verzekeringen was de tak immo een logische volgende stap.

Baptiste De Cuyper

Na zijn studies te hebben voltooid op Hogeschool Gent startte Baptiste De Cuyper zijn BIV stage bij een gekend vastgoedkantoor. Enkele jaren ervaring later en met de nodige diploma’s op zak was het tijd voor een volgende stap. Met Sven Jongbloet was er direct een klik en was het snel duidelijk dat beiden op dezelfde golflengte zaten van denk- en werkwijze. Mei 2020 starte Baptiste De Cuyper als bestuurder van MyFin Immo!

Verloop

Op dit moment draait MyFin Immo op volle toeren. Baptiste staat u  bij in het verhuur- en verkoopproces van uw vastgoed in de regio Oost- en West-Vlaanderen. Met een brede kennis in de financiële sector is MyFin Immo de ideale partner voor al uw vastgoedtransacties. Vrijblijvend advies nodig? Bel ons op via het nummer 0472/42.79.04 en wij komen langs voor een vrijblijvend gesprek!